Connect with us

slideshow

Πάει για διπλό στη Ριζούπολη η Προοδευτική

Δηλώσεις Χατζηαλέξη

Published

on

Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο προπονητής της Προοδευτικής, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης για το κυριακάτικο 08/01 εκτός έδρας παιχνίδι των «βυσινί» με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΤΑΠ αναφέρθηκε ακόμη και στα αγωνιστικά προβλήματα του συλλόγου, όπως και στις μεταγραφικές κινήσεις.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη:

 

-Η καινούρια χρονιά ξεκινάει για εσάς με αντίπαλο μία μεγάλη ομάδα, τι βλέπετε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα;

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα πιο δύσκολα του πρωταθλήματος, γιατί ο Απόλλωνας θεωρώ πως είναι μαζί με την Γλυφάδα τα φαβορί για την άνοδο στην Β’ Εθνική».

 

-Η ομάδα έκανε όμως και μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανηλειακό που είναι και αυτός μία από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, η ισοπαλία θεωρείται ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα;

«Η μέχρι τώρα πορεία μας δείχνει ότι δεν είμαστε τυχαία στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά η ομάδα μου θα κατέβει μόνο για την νίκη, δεν θα είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία».

 

-Θα δούμε να αγωνίζονται κάποιες από τις καινούριες μεταγραφές;

«Θα τους θέλαμε πάρα πολύ, μετά την απώλεια του Παπανικόλα (τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα στο κύπελλο με τον Αστέρα) και του Χατζηγεωργαλή που τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ίσως κάποιοι να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι».

 

-Θα δούμε κάτι καινούριο στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδος;

«Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και κυρίως στην άμυνα για να αντιμετωπίσουμε τους πολύ καλούς επιθετικούς του Απόλλωνα όπως τον Ζαχαρόπουλο που είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης που έχει αγωνιστεί και στην Super League και τον Διαμάντη. Γενικότερα όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα θέλουν προσοχή, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και αν πιάσουμε καλή απόδοση δεν φοβάμαι τίποτα».

 

-Γνωρίζετε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα σας ακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλαθλοι της ομάδας;

«Ναι το γνωρίζω και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι την συμπαράστασή τους, θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου».

 

Στο μεταξύ σήμερα 6/01 θα γίνει η πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας της ομάδας σε καφετέρια στην πλατεία Μέμου, ενώ ενεργό ρόλο στα διοικητικά της Προοδευτικής αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας, Αργύρης Τσαουσάκης, τον οποίο αναμένεται να πλαισιώσουν και άλλοι επιχειρηματίες.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply