Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πάρης Βακερλής: “Αξίζει το πρωτάθλημα ο Χαραυγιακός”

Published

on

Η παρουσία του του Πάρη Βακερλή στην αμυντική γραμμή του Χαραυγιακού προσδίδει σιγουριά στα μετόπισθεν με τον ίδιο να δηλώνει αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε stoplekto.gr όπου αναφέρθηκε στο ματς που πέρασε με τον Άγιο Θωμά λέγοντας: “’Ηταν ενα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος μας παλεύει για τη σωτηρία του. Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία αλλά όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα ήμασταν αποτελεσματικοί στην επιθετική μας γραμμή. ”

Ερωτηθείς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο ίδιος υπογράμμισε: Η αλήθεια είναι ότι μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια με πρώτο αυτό του Σαββάτου στην Ερυθραία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα παρά μόνο το κακό μας εαυτό”.

Σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι ο Χαραυγιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο, ο υψηλόσωμος στόπερ είπε: “Προς το παρόν δεν μπορώ να κρίνω εάν είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα γιατί υπάρχει αρκετός δρόμος και έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς. Οι προπονητές και οι παίκτες όμως έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι αξίζουμε αυτό το πρωτάθλημα”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply