Connect with us

4ος Όμιλος

Πάρτι Ντούλια και 4-0 ο Ιωνικός τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Το δικό του πάρτι έστησε στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών ο άσος του Ιωνικού, Γιώργος Ντούλιας, με τους Νικαιώτες να επικραούν με 4-0 και να σπάνε το αήττητο που έτρεχαν οι Ρεθυμνιώτες τις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Όσον αφορά τον ικανότατο επιθετικό, πέρα από τα δυο γκολ που σημείωσε με τα οποία ο Ιωνικός πορηγήθηκε στο 20′ και στο 55′, σέρβιρε τα άλλα δυο στους Ρόβα (69) αλλά και στον Αλέξανδρο Καραχάλι (75′) αποτελώντας με διαφορά τον κορυφαίο του αγώνα. Με το τρίποντο αυτό οι μπλε έπιασαν τον Ηλυσιακό στην 5η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Ερμής υποχώρησε στην 9η θέση με 18 βαθμούς απέχονας ένα βαθμό πλεόν από την επικίνδυνη ζώνη. Όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν επέτρεψαν στους πράσινους να μπουν στον αγώνα σε κανένα σημείο

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Μάνης, Παντελίδης (84′ Σβόλης), Κατσίκιας, Προβατίδης, Κυριακίδης (81′ Μιχαλακάκος), Κρητικός, Καραχάλιος Α., Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας (84′ Κολοβός), Αθανασόπουλος.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Βογιατζής, Πλουσής Δ., Μπέρκης (46′ Σκουτελης), Κατσικοκέρης, Σταθόγλου (58′ Κλίνης), Ρουμπάκης (72′ Στρατήγης), Μπεκατώρος.