Connect with us

slideshow

Πέρασε από “Σιταποθήκες” η Χαραυγή (φωτο)

Published

on

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΠ πήρε εύκολα η Χαραυγή καθώς νίκησε με 3-0 τον Μαύρο Αετό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Μενδρινό με κεφαλιά (1-0)και στο 53’ ο Αθανασάκης με τον ίδιο τρόπο πραγματοποίησε το 2-0. Στο 58’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στον αγωνιστικό χώρο μετά και την αποβολή του Τζίτζηρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 87’ επήλθε αριθμητική «ισορροπία» στο ματς.. καθώς ο ρέφερι Καριοφύλης έδειξε την κόκκινη κάρτα στο ποδοσφαιριστή της Χαραυγής Καραπετσανίδη.

Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Πεκώφ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπογράκου και στο 90’ μόνος με τον τερματοφύλακα του Αετού πλάσαρε άουτ.

Στο 90+1 ο Αθανασάκης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από το πάθος και την δύναμη των δύο αντιπάλων και αυτός ήταν ο λόγος που ανάγκασε τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείξει οκτώ κίτρινες κάρτες. Μετά την λήξη της αναμέτρησης δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το γεγονός έλαβε τέλος.

Διαιτητής Καριοφύλης, με βοηθούς τους Σγάντζο και Ζησιμόπουλο.

Μαύρος Αετός: Mπογράκος, Γαρυφαλλάκης, Κατοπώδης, Ιωαννίδης, Τζίτζηρας, Κτσεγιάν (37’ Μουτσαλήλογλου), Σαραντάκος, Συρίγος(55’ Κerenxi), Λόης, Φαγκάκος(67’ Θεολόγου), Παπαλεξάνδρου

Χαραυγή: Παπαδόπουλος, Δούφας, Μύγκος(55’ Μαρμαρίδης), Πολυχρονιάδης, Χατζηπαπάς, Μενδρινός, Γρούνης(72 Καραπετσάνης), Αθανασάκης, Πεκώφ, Ζιούλα(46’ Χριστόπουλος), Αντωνόπουλος

Χ.Ν

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply