Connect with us

slideshow

Πέρασε από τον Βύρωνα το Αιγάλεω

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε στο Βύρωνα όπου η τοπική Δόξα υποδέχθηκε το Αιγάλεω, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη πρόκριση με 1-0. Το γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 13′, όταν ο Λαμπρογεώργος πλάσαρε, ο Μουκέας έσωσε αλλά ο επερχόμενος Ταμπάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων ήταν σε πολύ καλή μέρα και σταμάτησε στο 24′ ξανά το πλασέ του Λαμπρογεώργου, στο 36′ την κεφαλιά του Παπαθανασίου ενώ ο Τζανετάκος στο 43′ και στο 73′ εισέπραξε την αρνητική απάντηση του πρώην τερματοφύλακα της Προοδευτικής. Στο 87′, ο Τσαϊλάκης ζήλεψε τον Μουκέα και σταμάτησε το κοντινό σουτ του Ρόγκα στην μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Ελευθερίου, Κουντουρέλλης.

Δόξα (Σάκης Δέδες): Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Βουτάς, Τζανετής, Τσακιράκης, Ρόγκας, Μπεκατώρος (46′ Κάιδος), Γκουντελίτσας, Βασιλόγιαννης, Λέσι (77′ Ταμπουράκης), Τσοπανάκος (46′ Λεβέντης).

Αιγάλεω (Άγγελος Πυρένης): Τσαϊλάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Κωνσταντόπουλος Π., Στριμμένος, Χιώτογλου (46′ Κώτσι), Κοντιζάς (75′ Τζαφεράκος), Παπαθανασίου, Λαμπρογιώργος (85′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Τζανετάκος, Σταύρου.

foto sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply