Connect with us

slideshow

“Πέταξε” για τελικό ο Αετός 0-0 με Οδηγήτρια

Published

on

Ο Αετός Κορυδαλλού πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά αποσπώντας « λευκή » ισοπαλία (0-0) από την Οδηγήτρια .

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα κράτησαν μακριά από την εστία τους, τους αντιπάλους τους. Παίζοντας με αντεπιθέσεις βρέθηκαν κοντά στην επιτυχία στο 48’ όταν ο Μάναλης βγήκε μόνος μπροστά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Η Οδηγήτρια δύσκολα πλησίαζε στην Κορυδαλλιώτικη εστία . Στο 74’ σε σέντρα- σουτ του Γιαννή η μπάλα βρήκε το δοκάρι . Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπερίσα στον Γκιόκα που βρέθηκε στο έδαφος .

Ο Αετός που έχασε δυο ακόμα ευκαιρίες με Μούτσα 72’  και Μαυρέλο 89’ διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Ορφανό επειδή δεν έβγαλε στο 50 ‘΄δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κύρια για σκληρό μαρκάρισμα.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Γκιόκα( 83’ Μουστάκας Ε.) , Μπουζάλη( 55’ Τάνκας) , Κύριας, Μελάς, Γιαννής, Μουστάκας Ν.( 88’ Κιούσης) , Χανιώτης, Πλάκας Κ., Δημόπουλος, Γλυνός

ΑΕΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Σύρμας( 70’ Κουρκούτης) , Μακρής, Μπολοβίνος, Μπερίσα, Μπούκης, Ηλιάδης, Τριαντάφυλλος, Μάναλης( 90’ Τσολάκου) , Μούτσας( 83’ Μαυρέλος) , Σιδηρόπουλος .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply