Connect with us

4ος Όμιλος

Πέτροβιτς: Ανώτερος ο αντίπαλος-Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλείου μετά την βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα στο πρωταθλημα από τον Αστέρα Βάρης αφού ήταν η έκτη στα τελευταία παιχνίδια για το συγκρότημα του Βλάντισα Πέτροβιτς. Ο ίδιος εξέφρασε την απογοήτευση του αμέσως μετά το ματς τονίζοντας ότι το Ηράκλειο πραγματοποίησε το δεύτερο χειρότερο παιχνίδι επί θητείας του μετά από εκείνο απέναντι στον Άλιμο. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: Μετά τον αγώνα με τον Άλιμο κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο διάστημα αφού παίξαμε με ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Εθνικός Πειραιά, ο Ιωνικός, ο Φωστήρας και ο Ηλυσιακός. Σίγουρα χάσαμε πολύτιμο έδαφος αφού δεν πήραμε κάποιο βαθμό όμως παρά την προσπάθεια μας συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες όπως για παράδειγμα τα προβλήματα που είχαμε με τη διαιτησία. Την Κυριακή δεν πήγαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι αφού παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα που μου άρεσε αρκετά. Πηγαίναμε δεύτερη στη μπάλα και όταν γίνεται αυτό για μεγάλη διάρκεια δεν μπορείς να ζητάς και πολλά πράγματα’.

Ερωτηθείς για τον αγώνα που ακολουθεί αύριο στις 14.30 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με αντίπαλο τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, ο κόουτς των νερατζούρι δήλωσε: Πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία γιατί το Κύπελλο μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό. Δεν θα κάνουμε αρκετές αλλαγές αλλά θα παίξουν και παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής. Μεγάλης σημασίας παιχνίδι για εμάς ωστόσο είναι της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά το οποίο είναι κομβικό για το μέλλον μας’.

Για το αυριανό ματς προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν κάτι που σημαίνει ότι το τεχνικό επιτελείο θα έχει στη διάθεση του αρκετούς παίκτες.