Connect with us

stoplekto

Πήρε και πάλι το όπλο του ο Χαραλάμπους

Published

on

Στο Γαλάτσι ο τοπικός ΠΑΣ επικράτησε 2-0 του Κολωνού για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άγιος Θωμάς-ΑΟΝ Αργυρούπολης στον επόμενο γύρο. Οι ‘κυανόλευκοι’ έδειξαν ότι διαθέτουν πολύ καλές μονάδες και αξιόλογο σύνολο για την Β’ κατηγορία στην οποία προβιβάστηκαν ως πρωταθλητές από το περσινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, το νεανικό συγκρότημα του Αυγέρη Πάσχου βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αφού πέρυσι γνώρισε τον υποβιβασμό από την Α’ Αθηνών και προετοιμάζεται για μια καλή πορεία στην Β’ ΕΠΣΑ. Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση είχαν φυσικά την υπογραφή του γνωστού υπόπτου, Χάρη Χαραλάμπους, αρχικά στο 15′ με πέναλτι που κέρδισε ο Καραμπέτος και στο 44′ από σέντρα του Τσαλιάγκου.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Νικολάου Σ., Κορτέσης Π.

Γαλάτσι (Πάρις Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης (80′ Διαμαντίδης), Παπαδάκης, Κοσκινάς, Ψαρρής, Καραμπέτσος, Δήμας (60′ Τσιαντής), Μπίλο, Χαραλάμπους, Θεοδωρακάτος, Τσαλιάγκος (80′ Στεφανόπουλος).

Κολωνός (Αυγέρης Πάσχος): Οικονομίδης, Ράσα, Μουδάτσος, Καπελάκης, Νικάκης, Δημόπουλος, Κανδαλέππας, Βάσσος (65′ Μπλάνας), Γουγούσης (61′ Διαμαντόπουλος), Μακρόπουλος, Φίλης (81′ Μπάρλος).