Connect with us

4ος Όμιλος

Πήρε Κοιλιάρα ο Ηρόδοτος

Published

on

Με μια σούπερ μεταγραφική βόμβα με ένα δικό του παιδί ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ηρόδοτος, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γιάννη Κοιλιάρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και επιστρέφει… σπίτι του!

 

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός και γόνος της οικογένειας Κοιλιάρα, μιας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιρικών οικογενειών της Νέας Αλικαρνασού, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ηρόδοτο και το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στην ΠΑΕ Εργοτέλης. Στους κιτρινόμαυρους αγωνίστηκε 2,5 χρόνια και τον Ιανουάριο του 2010 πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα. Εκεί έμεινε για έξι μήνες και στη συνέχεια πήγε στην Παναχαϊκή, όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για μία τριετία, έχοντας 82 συμμετοχές! Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε σε επίπεδο Super League και στον Εργοτέλη, έχοντας πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Η απόκτηση του Γιάννη Κοιλιάρα αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία για τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Σαρόγλου, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση, με τον Ηρόδοτο να επιβεβαιώνει με αυτή την κίνηση τις υψηλές φιλοδοξίες για την επόμενη περίοδο και με στόχο να συσπειρώσει τον φίλαθλο κόσμο γύρω από την ομάδα.

grandport.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply