Connect with us

4ος Όμιλος

Πήρε Λουσαράκη και Ιντζόγλου ο Ηλυσιακός

Published

on

Δυο σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του πραγματοποίησε ο Ηλυσιακός ο οποίος συμφώνησε με τον τερματοφύλακα, Κώστα Ιντζόγλου και τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, Άκη Λουσαράκη. Ο χαρισματικός πορτιέρο αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις κάτω από την εστία καθώς διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί σε Αθηναϊδα, Τριγλία Ραφήνας, Απόλλωνα Σμύρνης, Πεύκη, Αχαρναϊκό και Κορωπί. Όσον αφορά στον Λουσαράκη πρόκειται για 30χρονο άσο ο οποίος κατά το παρελθόν έπαιξε στην Δόξα Βύρωνος. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο Ηλυσιακός καλωσορίζει στην οικογένεια του, τους Κώστα Ιντζόγλου και Λευτέρη Λουσαράκη.
Ο Ιντζόγλου είναι τερματοφύλακας με πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες όπως η Αθηναΐδα, η Τριγλία Ραφήνας, ο Απόλλων Σμύρνης, η Πεύκη, ο Αχαρναϊκός και το Κορωπί. Παράλληλα ο Κώστας εκτός από τερματοφύλακας είναι και χειρούργος ορθοπαιδικός!
Ο 30χρόνος αριστεροπόδαρος επιθετικός Λευτέρης Λουσαράκης έρχεται στα Ιλίσια από τη Δόξα Βύρωνα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply