Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε Ραχίμ ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Published

on

Την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Αμπντέλ Ραχίμ ανακοίνωσε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας.

Το δελτίο τύπου

Ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφική για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Αλέξανδρος Αμπντέλ Ραχίμ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 29 χρονών και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.
Η παρουσία του στα εθνικά πρωταθλήματα δείχνει την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής, γεγονος που φανερώνει εμμέσως πλην σαφώς και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί από την ομάδα μας για τη νέα περίοδο.
Ο βιρτουόζος άσος την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Προοδευτικής, ενώ και τα προηγούμενα χρόνια το βιογραφικό του… έχει γράψει σημαντικές διακρίσεις.
Την περίοδο 2020-2021 ήταν μέλος της Κηφισιάς που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχοντας σημαντική συνεισφορά, ενώ, τις περασμένες σεζόν είχε πανηγυρίσει τους ίδιους τίτλους με τις φανέλες των Ρόδου, Αιγάλεω και Αστέρα Βλαχιώτη.
Μεταξύ άλλων το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΟ Γλυφάδας, Πανελευσινιακό, Σπάρτη, Παναρκαδκό, Πέλοπα Κιάτου, ΑΣΦ Αλεξανδρειας, Σκεντρεμπέου και Πανσερραϊκό μετρώντας γεμάτες χρονιές.
Όλα αυτά συνηγορούν πως πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που ανεβάζει όχι απλά το επίπεδο της ομάδας μας αλλά και της κατηγορίας.
Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Αμπντελ Ραχίμ και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.
Στη φωτογραφία από αριστερά ο team manager της ομάδας μας, Κώστας Σταμπουλίδης και δεξιά ο Αλέξανδρος Ραχίμ.