Connect with us

4ος Όμιλος

Πίστη για τη νίκη στην Προοδευτική

Published

on

Στην επιστροφή της μετά από  δυο χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα ,  η Προοδευτική υποδέχεται σήμερα τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γιακούμπι, Ζαχαράτος και οι τιμωρημένοι Μπέλερης και Γκαϊδατζής, ενώ η συμμετοχή των Λέκκα και Τσαφταρίδη θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή .

Παρά τα προβλήματα υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στο Κορυδαλλιώτικο στρατόπεδο, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο .

Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός των « βυσσινί»  Φώτης Θανέλλας δήλωσε:

« Θεωρούμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση . Τα προβλήματα δεν μας αγγίζουν γιατί τα παιδιά που θα παίξουν είναι σίγουρο ότι θα αναπληρώσουν τα κενά . Το παιχνίδι είναι δύσκολο όχι μόνο λόγω της αξίας του αντιπάλου , αλλά και της ιδιαιτερότητας της πρεμιέρας . Πιστεύω ότι όμως και με την βοήθεια του κόσμου μας να τα καταφέρουμε .»

Από τη διοίκηση της Προοδευτικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

” Η διοίκηση της Προοδευτικής, ο πρόεδρος κ. Κατσαρός κι ο Αντιπρόεδρος κ Ν. Λεμονής με ανακοίνωση τους χαιρετίζουν τον  φίλαθλο κόσμο της Προοδευτικής και τον καλούν  να συμπαρασταθούν  στην ομάδα, με κάθε τρόπο αποφεύγοντας κάθε ενέργεια που μπορεί να βλάψει την Προοδευτική.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύονται ΑΥΣΤΗΡΑ τα βεγγαλικά , καπνογόνα, κροτίδες, η ρίψη του παραμικρού αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, η χρήση αλκοολούχων ποτών.

Οι τιμωρίες είναι  βαρύτατες και για αυτό θα πρέπει όλοι να προστατεύσουμε την ομάδα μας.

Η Προοδευτική  καλοσωρίζει τον Εργοτέλη τον οποίο θα φιλοξενήσει υποδειγματικά.

Η Προοδευτική σέβεται  το ιστορικό σωματείο της Κρήτης, όμως φιλοδοξεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είναι  αυτή που θα  πετύχει μια σημαντική νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, δίνοντας χαρά  στους πολυάριθμους “Προοδευτικάνους”

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά τόσο στον Εργοτέλη, όσο και σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας.”

*Η διοίκηση της Προοδευτικής ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη  ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο, ότι μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ως εξής:

  • Αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου που για μια ακόμα φορά θα βρίσκεται πιστός στο πλευρό της ομάδας .Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει θα διατίθενται από το ταμείο του γηπέδου τιμώνται 5€ ( για την θύρα 1 no gate) , 10€ ( για τη θύρα 4-5 μεγάλη ) και 20 € ( για την θύρα 2 vip) .

Οι οπαδοί του Εργοτέλη που θα βρεθούν στο γήπεδο , θα καθίσουν στην θύρα 3  με εισιτήριο 10€.