Connect with us

slideshow

Παλικαρίσια πρόκριση ο Ατσαλένιος

Published

on

Παλικαρίσια πρόκριση πήρε ο Ατσαλένιος μέσα στην Καισαριανή επικρατώντας στην διαδικασία της παράτασης με 3-2 του Εθνικού Αστέρα (2-2 κανονικά διάρκεια). Οι ”πράσινοι” παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 27′ λόγω αποβολής του Συνάνη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν την πρόκριση. Στο α’ μέρος οι ”πράσινοι” μπήκαν δυνατό στο γήπεδο, παρ’ όλα αυτά στο 27′ αιφνιδιάστηκαν καθώς ο Εθνικός Αστέρας κέρδισε πέναλτι. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Μπούρας πήρε τη μπάλα και κέρδισε το πέναλτι μετά από ανατροπή του Συνάντηση. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δογάνης ο οποίος νίκησε τον Ματαλιωτάκη γράφοντας το 1-0. Στο 67′ οι παίκτες του Ανδρεά Σάννη διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρις σε εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Πλάκα. Στη συνέχεια ξεκίνησε η αντεπίθεση του ΠΟΑ με τον Νύκταρη στο 71′ να μειώνει σε 2-1. Στο 83′ ο Πέτρος Γιακουμάκης με ωραία κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια αφού εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βρετού.. Στο 88′ η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε να είχε πετύχει την ανατροπή όμως ο Π. Γιακουμάκης είδε την προσπάθεια του καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Γαλανάκη και στην επαναφορά ο Βρεττός έστειλε τη μπάλα άουτ. Στην διαδικασία της παράτασης το συγκρότημα του Μανώλη Πατεμτζή στάθηκε πιο τυχερό και πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ του Νύκταρη στο 107′. Στο 109′ ο ΠΟΑ θα μπορούσε να είχε κλειδώσει τη νίκη όμως ο Βρεττός είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Γαλανάκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανδρέας Σάννης) Γαλανάκης, Αδαμάκης, Ματζουράνης(Σεφέρης), Παπαδόπουλος, Πλάκας, Δογάνης, Ασημάκης, Μάλκα, Μπακιρτσόγλου(101 Βαλής),Μοντεσάντος, Μπούρας(49 Λαγουτάρης)

ΠΟΑ (Μανώλης Πατεμτζής) Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Καρυωτάκης, Πετράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Μ, Πλουσής(80 Βρετός), Συσκάκης(70 Νύχταρης), Γιακουμάκης Π, Μπουτσάκης(28 Ματαλιωτάκης), Φραγκιαδάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply