Connect with us

7ος Όμιλος

Παλληκαρίσιο διπλό ο Άγιος Ιερόθεος, 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Αν και αγωνίστηκε με 10 παίχτες από πολύ νωρίς, ο Άγιος Ιερόθεος παίζοντας ψυχωμένα νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-0.

Το ματς ήταν ανοιχτό με πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία αλλά να στέκονται και άτυχοι, αφού είχαν δύο δοκάρια ενώ έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό γκολκίπερ Παχατούρα που έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, αλλά το σουτ του Νιτσάκη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 4′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Αλεξίου με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 8′ το Ρουφ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σαχσανίδη αλλά ο διαιτητής είπε παίζετε.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν δύο φορές το 2ο γκολ χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες, αρχικά στο 13′ όταν ο Συρεγγέλας σε κενή εστία πλασάρει άουτ, και στη συνέχεια στο 15′ όταν ο Κουναδης έκανε εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Αργυρίου. Στο 17′ ήταν η σειρά του Ρουφ να απειλήσει, με τον Παχατούρα να κάνει διπλή απόκρουση σε διαδοχικά σουτ των Μάντζιου και Ανδρίκου.

Στο 35′ ο Άγιος Ιερόθεος έμεινε με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσιούλης, ενώ στο 45′ οι γηπεδούχοι στάθηκαν και πάλι άτυχοι αφού το σουτ του Μάντζιου σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο 2ο μέρος, και στο 52′ ο Παχατούρας έσωσε την εστία του σε πλασέ του Μάντζιου. Όμως κόντρα στη ροή του ματς στο 66″ από κόρνερ του Ζαφειράκη ο Μαρτίνος με κεφαλιά έκανε το 0-2. Λίγο έλειψε μάλιστα οι Περιστεριωτες άμεσα να πετύχουν κι άλλο γκολ, αλλά το πλασέ του Αλεξίου πέρασε άουτ στο 72′.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν, και απείλησαν στο 82′ με τον Παχατούρα να μπλοκάρει το σουτ του Νταουτάι, ενώ στο 87′ ο γκολκίπερ του Αγίου Ιεροθέου απογειώθηκε και απέκρουσε το σουτ του Παληγεώργου, στην τελευταία καλή στιγμή του ματς.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος (59′ Φιλιμέγκας), Δημακάκος, Ανδρίκος, Κεραμάς (46′ Νταουτάι), Τύρπος (87′ Παληγεώργος), Νιτσάκης, Σαχσανίδης (69′ Γεωργουδάκης), Μάντζιος, Τσαφταρίδης, Νομικός.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΌΘΕΟΣ: Παχατούρας, Πλουμάτος, Κατσούλης, Σάσσαλος, Χατζηλάμπρος, Μαρτίνος, Ζαφειράκης (90″ Χρήστου), Αλεξίου, Συρεγγέλας, Αργυρίου (46′ Κορώνης), Κομνηνός (54′ Κουντούρης).