Connect with us

slideshow

Πανέτοιμος ο Ιωνικός για το ντέρμπι κυπέλλου με Πανελευσινιακό

Published

on

Η πίστη για την πρόκριση στο Κυριακάτικο ντέρμπι κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό στη Νεάπολη (14:30) είναι διάχυτη στον Ιωνικό που ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

 

Ο Μπάμπης Σταμπούλογλου είχε ένα μικρό τραυματισμό στο κεφάλι και θα απουσιάσει από το παιχνίδι , όπως επίσης και ο Θόδωρος Κουμουλίδης που ακόμη προπονείται ατομικά λόγω προβλήματος στο γόνατο.

 

Πλήν των μακροχρόνια τραυματιών, Κουτσογιαννόπουλου και Τσακίρη, και των Μπουλούλη και Μακρυωνίτη που ξεκίνησαν προπονήσεις με την ομάδα, οι υπόλοιποι πάικτες βρίσκονται στη διάθεση του Μάρκου Δήμου.

 

Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε στο ionikosfc.gr για το παιχνίδι της Κυριακής:

 

“Με δεδομένο το ενδιαφέρον μας για το κύπελλο και έχοντας αποκλείσει ήδη δυο πολύ καλές ομάδες οπως ο Ρούβας και ο Κισσαμικός ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε τον Πανελευσινιακό που είναι εκ των βασικών μας ανταγωνιστών και στο πρωτάθλημα.

Το κύπελλο διαφέρει γιατί πρόκειται για νοκ-άουτ ματς. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γι αυτό το παιχνίδι στο οποίο έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θα παλαίψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη νίκη.Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και ξέρουμε όλοι οτι θα χρειαστεί υπομονή και σωστή διαχείρηση για να πάρουμε την πρόκριση.”

 

Το ενδιαφέρον των φίλων του Ιωνικού για την αναμέτρηση με τον Πανελευσιανικό είναι πολύ μεγάλο και αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή.

 

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος ( Αιτωλ/νιας) ορίστηκε να διαιτητεύσει τον κυριακάτικο αγώνα με βοηθούς τον Σπύρο Χουλιάρα και τον Αντώνη Πυλαρινό ( Αιτωλ/νιας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Ιώαννης Πέππας (Αθηνών ).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply