Connect with us

slideshow

Πανελευσινιακός: Πρόσκληση στους φιλάθλους – Ανεπίσημη πρώτη στην βίλα του Γιαλιά (φώτο)

Published

on

Η διοίκηση Γιαλιά-Παπαδάκη έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει εξαιρετικές προσθήκες στο ρόστερ του Πανελευσινιακού ωστόσο αμφότεροι δείχνουν ότι κοιτούν και τα υπόλοιπα θέματα που σχετίζονται με τον ιστορικό σύλλογο προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει την. χαμένη της αίγλη. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα στις 18.00 προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο βοηθητικό γήπεδο καθώς θα λάβει χώρα συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές.

 

Γιαλιάς: «Θα κάνουμε τον Πανελευσινιακό μεγάλο »

 

Παράλληλα, ο Κυριάκος Παντζαρίδης  επικοινώνησε με το Χρήστο Γιαλιά ο οποίος αναφερόμενος στη συνάντηση της Δευτέρας υπογράμμισε: «Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον Πανελευσινιακό μεγάλο! Κάνουμε καινούργια αρχή και θεωρώ ότι θα πετύχουμε»

 

Κυκλοφορούν τα διαρκείας

 

Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Πανελευσινιακού. Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής, όρισε την τιμή του εισιτήριου στα 100 ευρώ, ενώ για τους φίλους της ομάδας (Σύνδεσμος φίλων «Σταχυοφόρων») η τιμή ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Συγκέντρωση στην βίλα…

Παράλληλα, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά, με την αισιοδοξία να είναι φανερά ζωγραφισμένοι στα πρόσωπα όλων. Οι δυο χρηματοδότες του σωματείου, Χρήστος Γιαλιάς και Νίκος Παπαδάκης ευχήθηκαν στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο καλή χρονιά θέτοντας στόχους καθαρά πρωταγωνιστικούς. Με τη σειρά του, ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Φώτης Θανέλας, κράτησε χαμηλά τους τόνους τονίζοντας ότι : “Με σωστή δουλειά και επιμονή θα πετύχουμε το στόχο μας».

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply