Connect with us

7ος Όμιλος

Παντέλης αντί Τζουμερκιωτη στην Καλλιθέα

Published

on

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις της Καλλιθέας αφού με ανακοίνωση της η ομάδα του κέντρου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νικου Παντελη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά, το κειμενο

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αποτελεί ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης, ο οποίος ύστερα από την παραίτηση που έθεσε υπόψη της διοίκησης του συλλόγου, η οποία και έγινε αποδεκτή, αποχαιρέτισε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας. Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον ευχαριστεί για την συνολική προσφορά του στο σύλλογο τα τελευταία 8 χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.
Νέος προπονητής στην Καλλιθέα θα είναι ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος συμφώνησε χτες αργά το βράδυ με την Διοίκηση της ομάδας μας, σήμερα παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αμέσως έπιασε δουλειά, καθώς διεύθυνε την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας. Ο Παντέλης είναι παλιός γνώριμος του συλλόγου, με πλούσιο ενεργητικό κυρίως στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και τη Γ΄ Εθνική και αυτή θα είναι η 5η του θητεία στο «τιμόνι» της ομάδας μας. Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του!!!