Connect with us

4ος Όμιλος

ΠΑΟ Κρουσώνα-Φωστήρας 3-2

Published

on

Τον παράγοντα έδρα και τις απουσίες του Φωστήρα εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟ Κρουσώνα και παρουσιάζοντας αρκετά καλή εικόνα επικράτησε της πρωτοπόρου ομάδα με 3-2. Το συγκρότημα του Μηνά Πίτσο σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς έβγαλε πάθος και αποφασιστικότητα, αναγκάζοντας το Φωστήρα να έχει αποκτήσει συγκάτοικο πλέον στην κορυφή τον ΟΦΗ. Από την άλλη, οι απουσίες των Λάσκαρη, Δωροβίνη και Στάμου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ήττα του ‘Φονέα’ ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών ενώ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία. Συγκεκριμενα, οι ‘κιτρινόμαυροι’ σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν θεωρούν ότι κακώς μέτρησε το πρώτο τέρμα αφού υπήρξε επιθετικό φάουλ, ενώ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζαγοριανού κι ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0.

Πάντως, η εικόνα του κιτρινόμαυρου συλλόγου δεν ήταν καλή και μοιραία ήρθε η ήττα.

Μόλις στο 5′ απείλησε ο Φωστήρας όμως ο Ζαγοριανός δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλογεράκη που έδιωξε τη μπάλα. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 28′ ο Χύζι προ κενής εστίας έγραψε το 1-0. Στο 60′ ο ΠΑΟΚ φώναξε για χέρι που έγινε εντός περιοχής όμως ο Κυρίτσης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.  Στο 65′ ο Φωστήρας μπορούσε να ισοφαρίσει όμως το σουτ του Όγκμποε βρήκε σε ετοιμότητα τον Καλογεράκη, με τους ασπρόμαυρους να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο 76′ με τον Ζανελάρη. Στο 81′ ο Ζαγοριανός με κεφαλιά έγραψε το 2-1, με τον Μανουσάκη να απαντάει 2′ αργότερα δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα κάνοντας το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 84′ ο Καιμακαμούδης, με τον Πήλιο στο 92′ να αποβάλλεται από πλευράς Κρουσώνα.

Αποβολές: 92′ Πήλιος (δ.κ.)

Διαιτητές: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Σινιοράκης (Χανίων)-Κομκότος (Ρεθύμνου)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μηνάς Πίτσος): Καλογεράκης, Μποχώνης, Παπουτσιδάκης, Λογοθέτης, Κανδηλάκης, Χύζι, Μανουσάκης, Σκούφος (86′ Χελά), Πήλιος, Ανωγειανάκης (81′ Κομνηνός), Ζανελάρης (77′ Τσακάνι)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Κόπελας (71′ Γεροκωνσταντής), Βελέτης (46’ Καϊμακαμούδης), Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Ταχματζίδης, Σκάρος (60′ Ντάφλας), Ζαγοριανός, Ντάλας, Όγκμποε.