Connect with us

slideshow

Παπάγος – ΠΑΟ Ρουφ 3-4 παράτ. (3-3)

Published

on

Αγγλικό παιχνίδι θύμισε η αναμέτρηση του Παπάγου με τον ΠΑΟ Ρουφ, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στην παράταση με το εκπληκτικό 4-3 και πήραν την πρόκριση στους ’16’ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ! Οι «κόκκινοι», αν και προηγήθηκαν 3-0 με τα τέρματα του Γιαννακόπουλου στο 25′, του Ρίζου στο 33′ και του Δαραμάρα στο 47′, δεν κράτησαν το αποτέλεσμα αυτό μέχρι τέλους. Αυτό, επειδή οι «Στρατηγοί» επέδειξαν μεγάλο πάθος και πίστη στην ανατροπή κάτι το οποίο τελικά και κατάφεραν, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 90′, στέλνοντας έτσι το ματς στην παράταση. Η αντεπίθεση ξεκίνησε στο 76′, όταν ο Μαυρίδης εκτέλεσε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Σκυριώτης. Ωστόσο, στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στον ίδιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν αστόχησε για δεύτερη φορά, μειώνοντας σε 3-1. Στο 83′ ο Κολοβός έκανε το 3-2, εκμεταλλευόμενος άψογα την σέντρα του Μήτρου και στο 90′ ήρθε η ισοφάριση από τους ποδοσφαιριστές του Παπάγου, αφού ο Αλεξιάδης ύστερα από την ασίστ του Παπαναστασίου έγραψε το 3-3, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Η ολική ανατροπή απο πλευράς συλλόγου των βορείων προαστίων δεν έγινε, αφού το Ρουφ πήρε τελικά την πρόκριση, επικρατώντας με 4-3 με το τέρμα του Ασημάκη στο 115′. Διαιτητές ήταν οι Ζαραβίνος, Ταμαλής και Σαμοϊλης.

 

ΠΑΠΑΓΟΣ: Σούντας, Αλεξιάδης, Κίτσος, Αναστασίου, Τσίτσας (60′ Μπίκοβ), Ζέρβας, Κολοβός, Μήτρο, Δρόσος (55′ Μαυρίδης), Μιχαλόπουλος (46′ Παπαναστασίου), Κοτρώτσος

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Σκυριώτης, Κολιόπουλος, Ασημάκης, Δαγκλής, Μιχελής Κ., Καρποντίνης (58′ Διαμαντόπουλος), Γιαννακόπουλος, Σκρονιάς (46′ Δαραμάρας), Ρίζος, Καμαριάρης, Φλέσσας (55′ Μιχελής Β.).

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply