Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαδόπουλος: Έχουμε την ποιότητα για να κερδίσουμε

Published

on

Η στήλη “ΔΗΛΩΣΕΙΣ” της επίσημης ιστοσελίδας της Τριγλίας Ραφήνας, φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα τον Μιχάλη Παπαδόπουλο. Έναν δυνατό και ελπιδοφόρο επιθετικό κρούσης, φετινό μεταγραφικό απόκτημα της μεγάλης ομάδας της Ραφήνας.

Καλησπέρα Μιχάλη. Τελικά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ήταν όντως ντέρμπυ.

Καλησπέρα. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Θεωρώ πως είμασταν σαφώς καλύτεροι σε ολόκληρο τον αγώνα. Είμασταν άτυχοι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές, αλλά δείξαμε οτι έχουμε την ψυχική δύναμη να γυρίσουμε όχι μόνο αυτό το παιχνίδι, αλλά οποιονδήποτε αγώνα. Τελικά μείναμε με την ισοπαλία και κέρδος μας ήταν μόνο ο ένας βαθμός.

Στο παιχνίδι αυτό είχαμε και την αμφισβητούμενη φάση, με το εάν μπήκε γκολ στο σουτ του Κόντη ή όχι. Εσύ πως κρίνεις αυτή την φάση;

Θεωρώ οτι η μπάλα πέρασε καθαρά την γραμμή και ο διαιτητής έκανε λάθος, που δεν μέτρησε ένα τόσο όμορφο γκολ.

Την Κυριακή η Τριγλία δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Επισκοπή; Πως βλέπεις αυτόν τον αγωνα;

Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα να πάρουμε την νίκη. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα σκληρά και πιστεύω ότι τελικά εμείς θα είμαστε οι νικητές.

Είσαι ένα νέο παιδί, με πολλά ακόμη χρόνια μπροστά σου παρουσίας στα γήπεδα. Πως βλέπεις το μέλλον σου, τόσο στην Τριγλία, όσο και γενικότεα στο ποδόσφαιρο;

Όσον αφορά εμένα, πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αναπληρώσω επάξια την απώλεια του Προκόπη Σαγανά και να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την πορεία, που εχει ξεκινήσει απο την αρχή της χρονιάς. Ελπίζω ότι στο τέλος, με τις εμφανίσεις και τα γκολ μου, να μπορέσω να αναδειχθώ και να ξαναγυρίσω στην επαγγελματική κατηγορία.