Connect with us

7ος Όμιλος

Παπαδόπουλος: “Κάθε ματς έχει τη δική του ιδιαιτερότητα”

Published

on

Στο τελικό του στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Αμαλιάδας για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ηρόδοτο την Κυριακή στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του με τον ίδιο να διατηρεί χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις που παραχώρησε.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

”Αρχικά να πω ότι την Κυριακή ξεκινούν τα Play off δεν τελειώνουν . Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά και στο τέλος θα δουμε που θα βρισκόμαστε. Άλλωστε αυτό κάναμε όλη τη χρονιά από τη στιγμή που ήρθε στον Αστέρα, Στο πρωτάθλημα ήμασταν καιρό πίσω αλλά εμείς τα καταφέραμε. Οι καλές ομάδες φαίνονται σε διάρκεια και αυτό έχω πει και στους παίκτες μου. Κάθε ματς έχει τη δική του ιδιαιτερότητα.

Δυστυχώς το ταξίδι είναι μακρινό και έτσι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια πρωταθλήτρια. Όλες οι ομάδες έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός στην έδρα του και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Πρέπει να ειμαστε προσηλωμένοι σε όλο το ματς εάν θέλουμε να έχομε το αποτέλεσμα”