Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαδόπουλος: ‘Κάθε ματς σημαντικό’

Published

on

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να διατηρήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος θα επιδιώξει ο Εργοτέλης στον αγώνα που ακολουθει με τον Πανθηραϊκό. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ θέλουν να δώσουν αξία στο μεγάλο διπλό που πανηγύρισαν κόντρα στον Πανθηραϊκό, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες πλην του ανέτοιμου Βασίλη Βογιατζή. Ο ίδιος αναφερόμενος στον αγώνα υποστήριξε: Είναι ένα παιχνίδι που για να είναι σημαντικό και το επόμενο με την Κηφισιά θα πρέπει να το κερδίσουμε αλλιώς δεν έχει κανέναν νόημα. Παίζουμε με μια καλή ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα και χρειάζεται μεγάλη προσοχη’. 

Ερωτηθείς εάν το… διπλό στην έδρα του Άγιου Ιερόθεου τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας του, ο έμπειρος προπονητής είπε

Οχι ήταν μια νίκη όπως είναι όλες οι άλλες. Σίγουρα έχουμε καλή ψυχολογία αλλά αυτό συνέβαινε και πριν από αυτό το ματς. Έχουν απομείνει τέσσερα ματς ακόμη και πρέπει να είμαστε δυνατοί όπως είναι οι αντίπαλοι μας. Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι αλλά τη δική μας ομάδα’.