Connect with us

stoplekto

Παπακώστας: ‘Θα το διασκεδάσουμε και θα αποκτήσουμε εμπειρίες’

Published

on

Ο Γ.Σ. Καισαριανής απέκλεισε στις δύο πρώτες φάσεις του Αθηναϊκού Κυπέλλου, αρχικά, την Τόλμη Περιστερίου και στην συνέχεια την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης με 1-0. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ στάθηκαν άτυχοι στην κληρωτίδα της περασμένης Πέμπτης, καθώς θα κληθούν σήμερα (30/9) να αντιμετωπίσουν τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου. Έτσι, για τον τρίτο γύρο του θεσμού, η Καισαριανή θα δώσει ένα ιστορικό παιχνίδι και θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί απέναντι σε έναν σύλλογο Γ’Εθνικής.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Αργύρης Παπακώστας, θα παρουσιάσει την ομάδα του με τροποποιήσεις σε σχέση με το πρωτάθλημα και την νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στην Χρυσούπολη. Ο Κυριακάτικος εντός αγώνας απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι συνιστά ξεκούραση για ορισμένους, ενώ στο απουσιολόγιο λόγω τραυματισμού βρίσκονται σημαντικά ‘εργαλεία’, όπως οι Κραψίτης, Γεωργαντζέλης και Γάκης.

Ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, ο 36χρονος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά: ‘Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Χρυσούπολη παρά τους τραυματισμούς δύο βασικών παικτών, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στο Κύπελλο. Αντιδράσαμε σωστά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Στον αγώνα με τον Ηλυσιακό θα κάνουμε 7-8 αλλαγές σε σχέση με την 11άδα του Κυριακάτικου παιχνιδιού στο Περιστέρι κ θα πάμε χωρίς τους τραυματίες Γεωργαντζέλη-Κραψίτη. Σκοπός είναι να αποκομίσουμε εμπειρίες και να ευχαριστηθούμε το ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο Γ’Εθνικής. Ρίχνουμε το βάρος στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Γαλάτσι και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα.’