Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: «Κι ευχαριστημένος και δυσαρεστημένος…»

Published

on

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον προπονητή του Ερμή Ζωνιανών, Μανώλη Παπαματθαιάκη,το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Επισκ0πή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο ικανότατος προπονητής στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τον αγώνα όπου και τόνισε:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιγνίδι που το βλέπαμε σαν ένα ματς μέσα από το οποίο θα σταματούσαμε τα εκτός έδρας άτυχα αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, προερχόμασταν από μία πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη. Θεωρώ ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε σήμερα.

Αγωνιστικά, είχαμε μελετήσει την Επισκοπή κι επιλέξαμε να δώσουμε την κυκλοφορία της  μπάλας να παίξει στο δικό της μισό γήπεδο. Ήταν λοιπόν πιθανό από δική μας πίεση στο κέντρο ή από μια καλή αντεπίθεση να έρθει το γκολ. Εκτός του γκολ όμως, είχαμε μια καλή φάση για να κάνουμε το 0-2 και να βάλουμε ακόμη «πιο δύσκολα» στην Επισκοπή.

Ο μοναδικός τρόπος ήταν να δεχθούμε ένα στημένο γιατί, πραγματικά, ήμασταν πολύ καλά στο αμυντικό μας κομμάτι.
Μπορώ λοιπόν να πω ότι είμαι κι ευχαριστημένος και δυσαρεστημένος γιατί πέρα από το γκολ της Επισκοπής, δεν έχω καταγράψει κάποια ευκαιρία της στο 90λεπτο.

Μάλιστα, στο γκολ της ισοφάρισης, υπάρχουν κάποιες ενστάσεις, εκεί άκουσα τους παίκτες που μου έλεγαν με σιγουριά ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Συμβαίνουν κι αυτά γιατί κατά τα άλλα, είχαμε μια καλή διαιτησία.
Έχω πει ότι σ’ αυτή την κατηγορία είναι καλό να παίρνεις εκτός έδρας βαθμούς. Εμείς, αυτόν τον πόντο θα τον βάλουμε στο σακούλι μας γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια.
Να ευχηθώ καλή τύχη στον Τάκη και στην ομάδα του και στο τέλος του πρωταθλήματος και οι δύο, να έχουν πετύχει τους στόχους που έχουν βάλει».