Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: Πήραμε αυτό που αξίζαμε

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο που Πανθηραϊκού μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΟΑ. Ο τεχνικός των νησιωτών, Μανώλης Παπαματθαιάκης, στάθηκε στην κάκιστη εικόνα του β’ ημιχρόνου που έιχε η ομάδα του αλλά και στο γεγονός ότι θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις ώστε να μην συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Καταρχάς, ευχαριστούμε τον ΠΟΑ για τη φιλοξενία. Στο παιχνίδι πήραμε αυτό που αξίζαμε ειδικά στο β’ ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα που στο γήπεδο της παραδοσιακά με όποιον και να έπαιζε ήταν πάντα δυνατή. Αλλά πιστεύω ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας δεν ήταν αυτές που παρουσιάσαμε στο β’ ημίχρονο. Δεν φανήκαμε ανταγωνιστικοί και χάσαμε φυσιολογικά. Ευελπιστώ στο επόμενο ματς να παρουσιάσουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στην κατηγορία’.

Ερωτηθείς εάν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Γ’ Εθνική αποτελεί μια κατηγορία… άγνωστη για την ομάδα του, ο Κρητικός προπονητής είπε:

Πιθανόν να έπαιξε το ρολο του αλλά δεν πρέπει να ψάχνουμε τέτοιες δικαιολογίες γιατί είμαστε αρκετά έμπειροι και οι παίκτες και οι προπονητές στην κατηγορία αυτήν. Νομίζω ότι η εμφάνιση του β’ ημιχρόνου μας έπιασε απροετοιμάστους γιατί η ομάδα έδειχνε καλά και στα προηγούμενα φιλικά που είχε παίξει και θα πρέπει να βρούμε τις αιτίες που συνέβη αυτό ώστε να μην ξανασυμβεί. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply