Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: Παιχνίδι υψηλών κινήτρων κόντρα στον Ιάλυσο

Published

on

Με αρκετές απουσίες αλλά με στόχο να αποτελέσει την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και θα νικήσει τον Ιάλυσο θα παραταχθεί ο Ερμής Ζωνιανών στον αγώνα της Κυριακής, σύμφωνα με τον προπονητή του, Μανώλη Παπαματθαιάκη. Ο ίδιος στις καθιερωμένες δηλώσεις που παραχώρησε πριν από τον αγώνα με τους νησιώτες δήλωσε:

Είναι παιχνίδι υψηλών κινήτρων για την ομάδα μας. Το βαθμολογικό το ψυχολογικό και το κίνητρο να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και να κερδίσει τον Ιάλυσο. Δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι απέναντι μας θα βρούμε μια ομάδα που μέχρι στιγμής τα κάνει όλα τέλεια. Έχει συγκεκριμένο πλάνο το οποίο το δουλεύει πάρα πολύ καλά βάση αποτελεσμάτων αλλά είμαι πεπεισμένος και σίγουρος ότι μέσα στα Ζωνιανά μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε’.

Όσον αφορά τις απουσίες εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Βογιατζής, Δομίνικος Πλουσής, Μπεκατώρος, ο τιμωρημένος Κορτσινίδης ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Σταθόγλου. Αντίθετα, θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Ρουμπάκης που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί στον αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά.