Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιακης: Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν κόντρα στον Ιωνικό

Published

on

Σε ένα από τα δυσκολότερα γήπεδα του 4ου ομίλου θα κληθει να αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή στις 14.0 ο Πανθηραϊκός αφού φιλοξενείται στη Νεάπολη από τον Ιωνικό. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μπέκα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του  Κουμπαρούλη, σε αντίθεση με τους Παπίτσα και Πόνσε που προπονήθηκαν κανονικά και θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση.

Οι νησιώτες στην δεύτερη εξόρμηση τους εκτός Σαντορίνης θα επιδιώξουν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα ωστόσο γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος τόνισε:

Παιχνίδι με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και ειδικά μέσα στην έδρα του σε ένα ιστορικό γήπεδο. Θα πρέπει η συγκέντρωση μας να είναι στο μέγιστο βαθμό σε όλο το ματς, να βγάλουμε προσωπικότητα και στα 90′ για να μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν’.

Η προετοιμασία των νεοφώτιστων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Πειραιά.