Connect with us

4ος Όμιλος

Παπασπύρου: Στόχος το πρωτάθλημα 

Ο Βοιωτός προπονητής μέσω της ‘ΩΡΑΣ των σπορ’ θέτει υψηλά τον πήχη της ομάδας του για το ερχόμενο πρωτάθλημα 

Published

on

Οι στόχοι της για ακόμη μια χρονιά  θα είναι υψηλοί μετά την απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου να συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Η αναφορά μας γίνεται στην Κηφισιά η οποία ενισχύθηκε σημαντικά αποκτώντας ποδοσφαιριστές επαγγελματικού επιπέδου δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση της διοίκησης Γαντζούλα να πετύχει μετά από χρόνια το στόχο της ανόδου. Η ‘ΩΡΑ των σπορ’ επικοινώνησε με τον τεχνικό των κυανόλευκων, Δημήτρη Παπασπύρου, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές του στην περίοδο της προετοιμασίας τονίζοντας: Eίμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς πέρα από την ατυχία του Βιδάλη. Σιγά-σιγά θα ενταχθούν στην ομάδα και οι παίκτες που ήρθαν το τελευταίο διάστημα όπως οι Χαϊκάλης, Μουσταφίδης και Γεωργιάδης και πιστεύω ότι θα είμαστε στις 27 Σεπτεμβρίου πανέτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος’.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας του όπου δεν έκρυψε ότι σκοπός για την Κηφισιά αποτελεί το πρωτάθλημα λέγοντας: Στόχος της Κηφισιάς είναι το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που δεν είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στην Β’ Εθνική σκοπός μας αποτελεί ο πρωταθλητισμός’.

Ερωτηθείς εάν τον φοβίζει το γεγονός ότι θα συμμετάσχει στον ίδιο όμιλο με τον ΟΦΗ, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε:

Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά θεωρούμε ότι διαθέτουμε πολύ καλό σύνολο και αυτό απομένει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Όσον αφορά τον ΟΦΗ πρόκειται για έναν πολύ ιστορικό σύλλογο αλλά και εμείς εάν δεν θα το παρατήσουμε και θα κοιτάξουμε να πετύχουμε το στόχο μας’.

Με αφορμή τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Παπασπύρου δεν θέλησε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο λέγοντας:

Θα παίξουμε με όλους τους αντιπαλους οπότε δεν έχουμε να πούμε για κάποια ιδιαίτερη προτίμηση’.

Σε τελευταία ερώτηση εάν θεωρεί ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι ο Βοιωτός κόουτς πρόσθεσε:

‘Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό διότι θα υποβιβαστούν αρκετές ομάδες και απ’ ότι φαίνεται από τις μεταγραφές που κάνουν όλα τα σωματεία ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος’.

Περαστικά σε Βιδάλη

Κατά τα άλλα, με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυανόλευκοι ευχήθηκαν περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Βιδάλη ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργος Βιδάλη, καλή ανάρρωση και να επανέλθει όσο το δυνατόν ταχύτερα στους αγωνιστικούς χώρους’. Σε άλλα θέματα που αφορούν το σωματείο για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Παναρκαδικό στις 17.30 ενώ το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.