Connect with us

7ος Όμιλος

Παρέμεινε ο Μπίρης στους Αγιους Αναργυρους

Published

on

Σίγουρα στους Αγιους Αναργυρους η διοίκηση δείχνει ότι βαδίζει με σχέδιο και πλάνο ούτως ώστε ο σύλλογος να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Για να γίνει πράξη η επιθυμία θα πρέπει να παραμείνουν στο σύλλογο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας.

Το πρώτο βήμα έγινε αφού συμφώνησε να παραμείνει σ την Ένωση ο Αλέξανδρος Μπίρης.

Ο υψηλόσωμος στόπερ που αποκτήθηκε από τον Άγιο Ιερόθεοιυ μεσούσης της σεζόν τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους τς ομάδας και πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Σπουδαίο ρόλο στη παραμονή του ποδοσφαιριστή έπαιξε το κοινό παρελθόν που έχει με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Δημήτρη Τσιαμπουρή, με τις δυο πλευρές να έχουν συνεργαστεί σε Αιγάλεω, Ιερόθεο και Ηλυσιακό.

Ο Μπίρης έχει σπουδαία εμπειρία και θα αποτελέσει το πρόσωπο που θα οργανώνει το ματς επιθετικά από πίσω για την ομάδα, αλλά και εκείνον που θα επιβλέπει και θα κατευθύνει την αμυντική γραμμή.

11 συμμετοχές και 1 τέρμα ήταν η… προίκα του από το προηγούμενο εξάμηνο στον Άγιο Ιερόθεο ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αιγάλεω, Πανθηραϊκό, Ηλυσιακό, Τριγλία Ραφήνας, Παναργειακό, Φωστήρα, Ζάκυνθο, Τούρνου Σεβερίν, Κορωπί, Σαρωνικό Αίγινας, Παναχαϊκή και ΠΑΣ Πρέβεζα

Στους Αγιους πέρυσι έπαιξε 7 φορές.