Connect with us

4ος Όμιλος

Παραίτηση Δράγαζη από Ατρόμητο Πειραια

Published

on

Εδω και δυο εβδομάδες έχει παραιτηθεί ο Γρηγόρης Δράγαζης αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του, Άγγελος Νικολόπουλο από τον Ατρόμητο και ο γνωστός παράγοντας με τοποθέτηση του θέλησε να κάνει τον απολογισμό για την περίοδο που εργάστηκαν στην ιστορική ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Παραμείναμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να βοηθήσουμε από τη πλευρά μας σε ορισμένους παίκτες του μεταγραφικού σχεδιασμού. Επειδή όπου έχουμε εργαστεί μάθαμε να είμαστε πρωταγωνιστές και πρωταθλητές σε οποιαδήποτε κατηγορία είτε αυτή είναι Α’, Β’ και Γ’ Εθνική τιμώντας το πολύ μεγάλο όνομα του Ατρόμητου Πειραιά, προσπαθήσαμε πέρυσι με την οικονομική βοήθεια του προέδρου και καταφέραμε να είναι ο Ατρόμητος η κορυφαία ομάδα του ομίλου του και από τις κορυφαίες της Γ’ Εθνικής σύμφωνα με την μαρτυρία όλου του ποδοσφαιρικού χάρτη και των ανθρώπων της κατηγορίας. Διότι δεν υπάρχει κάποιος που να το αμφισβητήσει αυτό. Φέρνοντας παίκτες που ούτε κατα διάνοια δεν θα πέρναγαν από τον Ατρόμητο αυτές τις εποχές. Οργανώνοντας τα γραφεία της ομάδας και ανακαινίζοντας τα πάντα με την οικονομική συνδρομή του προέδρου και με την παρουσία μας επί 24ωρου βάσεως στην ομάδα. Ίσως μια έκφραση που ακούστηκε ότι ήμασταν παραπάνω από επαγγελματίες απ ότι πρέπει, δεν μας αγγίζει αλλά μας τιμά.

Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους, τους αγνούς φιλάθλους του Ατρομήτου (ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΔΕΞΙΑ). Ζητάμε συγνώμη που δεν πήραμε πρωτάθλημα ενώ με τον ερχομό μας αυτό περίμεναν και ονειρευούντουσαν, ξέρουν όμως όλοι ενδόμυχα ότι πρωταθλήτρια ομάδα ήταν ο Ατρόμητος. Να ξέρει όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας ότι βάλαμε πάνω από προσωπικό-οικονομικό συμφέρον, κούραση τρέξιμο οικογένεια τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιώτη Μάκη, κ. Μπάκα Θέμη, όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συνεργαστήκαμε πέρυσι.

Παρότρυνση: Επειδή όλοι πατάμε στο έδαφος Ατρόμητος Πειραιά σημαίνει Σδρένιας και Σδρένιας Ατρόμητος Πειραιά. Επειδή όπου πάμε δημιουργούμε προσδοκίες στην εκάστοτε ομάδα και πολλούς μνηστήρες και αυλοκόλακες για τη θέση μας με όση ειλικρίνεια απομένει σταθείτε δίπλα στον πρόεδρο και για όποια απορία εδώ είμαστε.

Υ.Γ. Καλή τύχη Ατρόμητε, καλή τύχη φίλε Σταύρο

Υ.Γ. Εμένα ο Σδρένιας ήταν και θα είναι φίλος μου όχι με λόγια αλλά με έργα. Ελπίζω και το αντίθετο