Connect with us

stoplekto

Παραμένει το τεχνικό δίδυμο Ιωακειμίδη- Πολίμου στον Πανφαληρικό

Published

on

Η εξαιρετική πορεία του Πανφαληρικού τις τελευταίες εφτά αγωνιστικές ήταν αποτέλεσμα της άψογης καθοδήγησης των προπονητών Μάκη Ιωακειμίδη και Γιάννη Πολίμου, οι οποίοι ανέλαβαν την ομάδα αρχές Μάρτη και την μεταμόρφωσαν σε χρόνο ρεκόρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα μέχρι τότε σε 19 αγωνιστικές είχε μόλις 4 νίκες και κατάφεραν στις τελευταίες εφτά να σημειώσουν 5 σε συνδυασμό με ωραίο ποδόσφαιρο.
Τα παραπάνω διέκρινε η διοίκηση, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους δυο ικανούς τεχνικούς και για τη νέα χρονιά.
Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, ο Μάκης Ιωακειίδης μας δήλωσε:
“Ευχαριστουμε την διοικηση της ομαδας, για την εμπιστοσυνη που δειχνει στα προσωπα μας! Θελω να πω ενα ευχαριστω στον Γιαννη Πολιμο για την αριστη συνεργασια που εχουμε και που θα συνεχισουμε να εχουμε! Και να πω ενα μπραβο για ολους τους παιχτες που προλαβαμε να συνεργαστουμε την περσινη σεζον. Ειμαι σιγουρος οτι θα συνεργαστουμε το ιδιο καλα και ακομα καλυτερα την νεα σεζον! Εχει αρχισει βεβαια ηδη ο σχεδιασμος και η οργανωση της προετοιμασιας για την νεα ποδοσφαιρικη χρονια”.