Connect with us

slideshow

Παραμονή πρωτοχρονιάς μπλακ τζακ για τον Βύζα

Γενική Συνέλευση Μετόχων 31/12

Published

on

Γενική συνέλευση μετόχων έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011. Όλα δείχνουν πως η ομάδα του Βύζαντα έχει μπει σε ένα δύσβατο μονοπάτι αντιμετωπίζοντας προβλήματα τα οποία βλέπουμε και στο σύνολο των ομάδων της κατηγορίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δ. Τραγκουμανίδης φαίνεται να αναζητεί λύσεις έχοντας επαφές με νέους επενδυτές όμως οι εξελίξεις τρέχουν και επιβάλλεται να βρεθεί λύση πριν μπει «λουκέτο» στην ομάδα.

Ο κ. Τραγκουμανίδης που όλα αυτά τα χρόνια έχει στην κυριολεξία ματώσει οικονομικά για την ομάδα, έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην επιχείρηση του, παρόλα αυτά έχει θέσει άλλες προτεραιότητες (κάτι που είναι λογικό).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ δείχνει πως συμμερίζεται τα προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο και αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές, όμως δεν μπορεί ακόμα να ανταπεξέλθει στο οικονομικό γι’ αυτό και αναζητεί λύσεις από χορηγούς.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο κ. τραγκουμανίδης δείχνει να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση τόσο των εκπροσώπων του δήμου όσο και επιχειρηματιών από τα Μέγαρα που ενώ του ζητήθηκε να βοηθήσουν αυτοί θέτοντας όρους έδειξαν πως αυτό δεν είναι εφικτό.

Ίσως το πρόβλημα να είχε ξεπεραστεί και να υπήρχε βοήθεια από επιχειρηματίες των Μεγάρων αν όπως λέγεται, δεν υπήρχαν σήμερα στην ομάδα εξωδιοικητικοί παράγοντες οι οποίοι λειτουργούν ως συνεργάτες του Δ. Τραγκουμανίδη.

Όλα δείχνουν πως το μέλλον της ομάδας διαγράφεται αβέβαιο, και η ευθύνη ανήκει σε όλους μας σε αυτή τη πόλη. Δυστυχώς ο πρεσβευτής του δήμου Μεγάρων σε όλη την Ελλάδα ο θρυλικός Βύζαντας βρίσκεται πολύ κοντά στο περιφερειακό αν σύντομα δεν βρεθεί λύση.

ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Βύζας έλαβε την τη δόση από τα τηλεοπτικά, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ο Τραγκουμανίδης είχε ζητήσει υπομονή μέχρι εκείνη την ημέρα για να “ζεστάνουν” τις τσέπες τους, δεν είδαν καμία κίνηση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες έπσευσαν να τους καθησυχάσουν και να τους ενημερώσουν πως αυτό θα γίνει την Τρίτη, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Παράλληλα, άνθρωποι της ΠΑΕ έκαναν πρόταση ανανέωσης συνεργασίας στον αρχηγό Ανδρέα Αρκουμάνη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκέμβρη. Εκείνος με τη σειρά του, έκανε γνωστά τα αιτήματά του κι αναμένει την απάντηση της διοίκησης. Από την πλευρά του, ο Γκούμας επανέλαβε την επιθυμία του να αποχωρήσει…

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply