Connect with us

4ος Όμιλος

Παρελθόν ο Ανδρέας Σταύρου από τον Διαγόρα

Published

on

Ημέρα εξελίξεων είναι η σημερινή στον Διαγόρα Ρόδου αφού μετά τους αδερφούς Αθανασίου ακόμη ένα πρόσωπο κούνησε μαντίλι από την ιστορική ομάδα των Δωδεκανήσων.

Συγκεκριμένα, ο ‘Γηραίος’ βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού αφού λύθηκε η συνεργασία με τον Ανδρα Σταύρου.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο facebook γνωστοποίησε την αποχώρηση  του διότι όπως αναφέρει “Η απόφαση αυτή δεν οφείλεται σε μένα αλλά σε κύκλους εντός της ομάδας που προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη προσωπική μου προσπάθεια, καθώς και τους κόπους των παιχτών”.

Αναλυτικά το κειμενο

“Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω οτι η συνεργασία μου με την ομάδα του Διαγόρα λύεται. Η απόφαση αυτή δεν οφείλεται σε μένα αλλά σε κύκλους εντός της ομάδας που προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη προσωπική μου προσπάθεια, καθώς και τους κόπους των παιχτών. Στη ζωή μου εχω μάθει τόσο ως ποδοσφαιριστής οσο και σαν προπονητής να τιμάω τη φανέλα και να δίνω μάχες εντός και εκτός γηπέδων μέχρι τέλους.Αυτούς που ενορχήστρωσαν τη σημερινή κατάσταση ας τους κρίνουν οι αρμόδιοι…Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας καθώς και τους ποδοσφαιριστές που με τίμησαν.ΤΟ ΗΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ”,