Connect with us

4ος Όμιλος

Παρών στο Δ.Σ. του ΟΦΗ ο Νίκος Γκουλής

Published

on

Στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε τη Δευτέρα (9/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, παρέστη ο Νίκος Γκουλής, ο οποίος έκανε μια σφαιρική ενημέρωση για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
«Είμαστε αφοσοιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Και δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο δουλειά. Το κλίμα είναι καλό στα αποδυτήρια και υπάρχει μια θετική κατάσταση στην ομάδα. Βήμα-βήμα θα πετύχουμε τους στόχους. Κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι. Βλέπουμε παιχνίδι, με παιχνίδι και προχωράμε» ήταν μερικά απο τα λόγια του Νίκου Γκουλή στην διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, απο τα μέλη της οποίας, εκφράστηκε η ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Νίκου Γκουλή, αλλά και η πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει.
Πρόθεση της διοίκησης του ΟΦΗ, είναι σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση, εφ’ όσον το επιτρέπουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, να βρίσκεται ο Νίκος Γκουλής και να γίνει μια απευθείας ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 2.875 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΟΦΗ-ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Το ποσό των 2.875 ευρώ καλείται να πληρώσει ο ΟΦΗ, μετά απο σχετική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, για το παιχνίδι με την Κηφισιά, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
Το πρόστιμο αφορά σε αναμμένους πυρσούς, απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ στο παιχνίδι.
Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, αναφέρει σε ανακοίνωση της, ότι «σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, όπου απο τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, γίνεται το παν, ώστε η ομάδα να είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της, τέτοια περιστατικά δημιουργούν εμπόδια και δεν διευκολύνουν την γενική προσπάθεια της ομάδας. Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, απευθυμόνενη στους οπαδούς της ομάδας, επισημαίνει την σημασία, ο σύλλογος αυτήν την εποχη, να μην αιμοραγεί με πρόστιμα, αλλά τα χρήματα που διατίθενται, να είναι προς όφελος της ομάδας. Και ζητάει τέτοιες συμπεριφορές, να μην επαναλληφθούν, γιατί δημιουργούν προβλήματα».
Απο την πλευρά της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ πάντως, εισημαίνεται η άψογη συμπεριφορά της πλειοψηφίας του κόσμου του ΟΦΗ, στα παιχνίδια της ομάδας στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και η οποία «είναι και αυτή που πράγματι ταιριάζει με το προφίλ που θέλουμε να έχει η ομάδα μας» τονίζει στην ανακοίνωση της, η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ-ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ

Θεραπεία ξεκίνησε ο Ζντράβκο Πόποβιτς, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Επισκοπή, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Ο Κροάτης επιθετικός του ΟΦΗ, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (9/11). Προς τα τέλη της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ