Connect with us

4ος Όμιλος

Παυλάκης: “Σημαντικό τρίποντο”

Published

on

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει τον Εθνικό στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής του 4ου ομίλου, ενώ το πρώτο μισό “έκλεισε” και με νίκη για τους Πειραιώτες κόντρα στην Επισκοπή.

Ο Μάκης Παυλάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Πειραιά και για τη νίκη επι της  Επισκοπής αλλά και για τον πρώτο γύρο
Για το ματς της Κυριακής: Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Με το ξεκίνημα πετύχαμε το γκολ, αλλά  και πάλι δεν μπορέσαμε να κλειδώσουμε  το προβάδισμα και κάπως έτσι δεχτήκαμε την ισοφάριση  Από κει και πέρα παλέψαμε δυνατά και καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Τερζή για να πάρουμε τη νίκη. Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο για εμάς και βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό.
Για τον πρώτο γύρο: Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιους βαθμούς παραπάνω, ενώ υπήρξαν παιχνίδια που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν πήραμε αποτελέσματα, όπως πχ με τον Κρουσσώνα και άλλα που δεν παίξαμε σούπερ ,αλλά κερδίσαμε. Θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα.
Για τον εαυτό του: Υπήρξε αρκετή κούραση, ελέω και της στρατιωτικής μου θητείας, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Σαφέστατα όμως μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα.
Για τον Β γύρο: Ξεκινάμε με ένα δύσκολο ματς απέναντι στον ΟΦΗ και πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οπως έχουμε πει ,κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιοψηλά μπορούμε.