Connect with us

7ος Όμιλος

Παυλάκης: “Τα πάντα για την Κηφισιά”

Published

on

Αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε στην αρχή του καλοκαιριού διακαή πόθο αρκετών ομάδων.

Παρ’ όλα αυτά, η Κηφισιά βγήκε κερδισμένη από αυτή τη… μεγάλη μάχη, κάνοντας δικό της τον πρώην αρχηγό του Εθνικού Πειραιά, Μάκη Παυλάκη.

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της άμυνας και της επίθεσης μετά από έξι χρόνια, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά, αλλάζοντας κλίμα και περιβάλλον.

Οι Κηφισιώτες πιστεύουν αρκετά στις δυνατότητες του και γι αυτό το λόγο άσκησαν μεγάλη πίεση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 28χρονος άσος μετά από 117 συμμετοχές και 22 γκολ με τη φανέλα του Εθνικού αποκαλύπτεται μέσω της ιστοσελίδας μας μοιράζοντας μαζί μας τους στόχους του, τους λόγους που έφυγε από τον σύλλογο που αγαπήθηκε ενώ αναφέρθηκε και στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Γιατί αποφάσισες να μεταγραφείς στην Κηφισιά;

Στη Κηφισιά αποφάσισα να έρθω καθώς ειναι ενα πόλυ οργανωμένο σωματείο, έχει τις δικές του εγκαταστάσεις πράγμα πολυ σημαντικό για μια ομάδα. Παράλληλα, χει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με ενα καλό προπονητή και ανθρώπους στη διοίκηση που αγαπάνε την ομάδα και προσφέρουν οτι χρειάζεται ενας ποδοσφαιριστής για να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει.

-Τι σε έπεισε και είπες το ναι;

Αποδέχτηκα τη πρόταση σχετικά εύκολα καθώς μου έδειξε και ο προπονητής και ο πρόεδρος πως με ήθελαν στην ομάδα και λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που ανέφερα παραπάνω ήρθα στην ομάδα.

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Ο στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει. Παράλληλα να παίξουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, να μας περάσει ο προπονητής τη φιλοσοφία του και μέσω της σκληρής δουλείας να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

-Σε περίπτωση που η ομάδα συμμετέχει σε έναν όμιλο με εκείνον που ήταν οι αθηναϊκές ομάδες πέρυσι θεωρείς ότι υπάρχουν πολλά φαβορί;

Φαβορί θεωρώ είναι νωρίς ακόμα να πούμε μια ομάδα. Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο αλλά τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο .

-Ποια ομάδα θεωρείς ότι μπορεί να χτυπήσει τίτλο;

Όπως είπα και παραπάνω είναι νώρις ακόμα για να μιλήσουμε για το τίτλο. Θεωρώ θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η ομάδα που θα το θέλει πιο πολύ και το θα δείχνει μέσα στο γήπεδο θα είναι και αυτη που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το τίτλο.

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να πρωταγωνιστήσω με την ομάδα της Κηφισιάς και να τη βοηθήσω οσο μπορώ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

-Κεφάλαιο Εθνικός. Πριν από μερικές εβδομάδες αποχώρησε. Ποιος ήταν ο λόγος;

Όσον αφορά την ομάδα του Εθνικού Πειραιά αγωνίστηκα εκει τα τελευταία 6 χρόνια. Θεωρώ πως ένας όμορφος κύκλος για εμένα είχε κλείσει. Σίγουρα το αίσθημα της αποτυχίας ήταν μεγάλο ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια καθώς δε καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα αλλα οτι έγινε έγινε κρατάω τα καλά θεωρώ πως μια αλλαγή θα μου έκανε καλό.

-Θα επέστρεφες ποτέ ξανά στον Εθνικό;

Δε μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον . Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω εαν το επέτρεπαν οι συνθήκες , ωστόσο αυτη τη στιγμή βρίσκομαι στην ομάδα της Κηφισιάς και ειμαι ευχαριστημένος εδω.

-Πως βλέπεις τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων;

Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά θεωρώ και αυτό είναι καλό ώστε να γίνει ενα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

-Η Κηφισιά μπορεί δεύτερη συνεχόμενη άνοδο;

Θεωρώ πως έχει τις δυνατότητες να το ξανακάνει. Διαθέτουμε μια ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίχτες με παραστάσεις αλλα και πολλους νεαρούς ταλαντούχους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτό το μείγμα έχει πολλές δυνατότητες αυτό που μένει είναι να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Για να κατακτήσει μια ομάδα πρωτάθλημα, τι στοιχεία θα πρέπει να έχει;

Σίγουρα η διάρκεια στο παιχνίδι της μέσα στη χρονιά παίζει ρόλο, η έδρα της κάθε ομάδας είναι ένα επίσης βασικό στοιχείο και το πόσο μπορεί να την εκμεταλλευτεί.

Τι λείπει από την κατηγορία;

Η κατηγορία αυτή στερείται πιστεύω τους αγωνιστικούς χώρους. Είναι λίγα τα γήπεδα τα οποία διατηρούνται σε καλή κατάσταση και αυτό είναι κακό καθώς διακυβεύεται η σωματική υγεία ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Τέλος θα ήταν ωραίο να υπήρχαν πιο πολλές ομάδες με αρκετό κόσμο στα γήπεδα καθώς αυτό είναι κάτι που ανεβάζει το κάθε ποδοσφαιριστή.

Πως είναι το κλίμα των πρώτων ημερών;

Το κλίμα είναι εξαιρετικό θεωρώ πως εχω εγκλιματιστεί με την υπόλοιπη ομάδα. Δουλεύουμε όλοι σκληρά και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.