Connect with us

slideshow

Πεντάρα και τώρα Άφοβος για τον Άγιο Θωμά

Published

on

Ο Άγιος Θωμάς έκανε έκκληση στον κόσμο να παρευρεθεί στο Γουδί, εκείνοι ανταποκρίθηκαν και οι ”πορτοκαλί” φιλοδώρησαν με πέντε τέρματα τον Κένταυρο Βριλησσίων. Έτσι, θα τα παίξουν όλα για όλα κόντρα στον Άφοβο για την άνοδο αλλά χωρίς το πλεονέκτημα της έδρας και της ισοπαλίας. Το σκορ άνοιξε στο 33′ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιωργή Θύμιου ενώ στο 42′ ο Δημήτρης Θύμιος έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 47′ ο Τσινιάς σκόραρε για το 3-0. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 55′ από τον Κατσαρό και τον Αναστασάκη στο 64′. Η ομάδα των Βριλησσίων ολοκλήρωσε την σεζόν στην δωδέκατη θέση με 39 βαθμούς.

Διαιτητές: Καλανζής, Κορτέσης, Χρυσάφης.

Άγ.Θωμάς: Χρυσικός, Ζαρκαδούλας, Αλικάι, Γεωργιάδης, Θύμιος Γ. (63′ Κύριος), Φασίτσας (65′ Παπανικολάου), Θύμιος Δ., Σούφλας, Κατσαρός (60′ Αναστασάκης), Τσινιάς, Χάβος.

Κένταυρος: Τσαμπάρας, Κάβουρας, Χατζηαναστασιάδης, Τούντας, Τσίπουρας, Κουτσουβέλης, Μανίκας, Τσάπαρης (65′ Θεοδωρίδης), Χαλικιόπουλος (70′ Κουλιούρας), Μωραΐτης (56′ Ζολότας), Παπαδόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply