Connect with us

slideshow

Πεντάρα ο Μανδραϊκός – Tώρα η κούπα..(φωτο)

Published

on

Σαν σε προπόνηση ο Μανδραϊκός επικράτησε με 5-0 της Νέας Περάμου στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης για το κύπελλο της ΕΠΣΔΑ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης , όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανελευσινιακού.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 13’ με σούτ του Ξύδη που πήρε το «ριμπάουντ» μέσα στην περιοχή μετά από βολίδα του Κουσκουνά στο οριζόντιο δοκάρι του Κεχαγιά και κατάληξη της μπάλας στον σκόρερ.

Στο 57’ ο Κουσκουνάς έκανε το 0-2 μετά από πάσα «πάρε – βάλε» του Λαμπρογιώργου. Στο 60’ ο Αλεξανδρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 πραγματοποίησε ο Ζουράβλιώφ στο 62’ και το τελικό σκορ 5-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Κουσκουνάς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και είναι άξιοι συγχαρητηρίων αλλά η ανωτερότητα της ομάδας του Σταύρου Ψιμουλάκη ήταν φανερή.

Άριστη η διαιτησία του Κουντουριώτη με βοηθούς την κ. Κουρομπήλια και τον κ.Δημόπουλο.

 

Νέα Πέραμος: Kεχαγιάς, Καλαμίδας, Γκογκολλάρι, Πατσιονίδης(62’ Νάκος), Γραμματικός, Μανώλης, Καραγιάννης, Σύτη(75’ Τοπτίδης), Μπρίλης(71’ Αριστόπουλος), Λουκίδης, Πετρόπουλος.

Μανδραϊκός: Tζήμας, Κωσταντινίδης, Πεωργιάδης(46’ Παπαδόπουλος), Παπαπαναγιώτου, Ευθυμίου, Δήμου(46’ Ζουραβλιώφ), Ξύδης, Αλεξανδρόπουλος, Κουσκουνάς, Θάνος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply