Connect with us

slideshow

Πεντάρα σε Ολυμπιάδα ο Αετός Κορυδαλλού (φωτο)

Νίκησε 1-5

Published

on

Εύκολο απόγευμα για τον Αετό Κορυδαλλού στις Σιταποθήκες που συνέτριψε με 5-1 την Ολυμπιάδα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία στο 30΄ να τραυματισθεί ο νεαρός γκολκίπερ τους Γουσγουνέλης, κι ενώ κι ο έτερος γκολκίπερ της Κυπριζλής ήταν επίσης τραυματίας, αναγκαστικά θέση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Σίμου Καραγιαννίδη πήρε ο νεαρός μέσος Κοτσιοβός.

Στο σημείο αυτό – το 30΄ ο Γουσγουνέλης απέκρουσε πλασέ του Μάναλη, όμως υπέστη διάστρεμμα, για να διακοπεί το παιχνίδι για 5λεπτο μέχρι να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό τεραματοφύλακα, που όμως δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στο 36΄ ο Μακρής εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε σε ΄Αννινο, Νίνο, για να καταλήξει στα δίχτυα του Γουσγουνέλη, που αμέσως μετά παραχώρησε τη θέση του.

Η Ολυμπιάδα ισοφάρισε στο 48΄ με πέναλτι του Φιλόκι ( ανατροπή του Γκιάτη), το οποίο αμφισβήτησαν οι του Αετού, και μάλιστα στην συνέχεια αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τσαμούρη ο προπονητής του Αετού Πανοηλίας.

Στο 67΄ ο Γεωργιόπουλος εκμεταλλεύθηκε σύγχυση , και έκανε το 1-2 για τον Αετό.

Στο 74΄ ο Μάναλης με κεφαλιά από ενέργεια του Σιδηρόπουλου σημείωσε 1-3., για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Αετού, ο Τρικαμηνάς στο 81΄ και στο 90΄

Ο Φιλόκι στο 77΄ και ο Πούλιας στο 83΄έχασαν και πάλι σημαντικές ευκαιρίες για την Ολυμπιάδα

Ο Αετός ζήτησε πέναλτι στο 64΄ σε ανατροπή του Γεωργιόπουλου.

Η διαιτησία του Τσαμούρη(Φώσκολου – Σταμάτης), ελέγχεται για την συγκεκριμένη φάση.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Γουσγουνέλης,( 35΄ Σπέρτος), Σρταυριανός, Πετράκος, Σινάνι, Άννινος, Γκιάτης, Κυλίτσης( 75΄ Ξένος), Κοτσιοβός, Φιλόκι, Νίνος, Μιχαλάς ( 80 ΄Πούλιας)

ΑΕΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Γκάνι, Μακρής, Μπερίσα, Τριαντάφυλος, Μπούκης, Γεωργιόπουλος ( 66΄Ασίκογλου)Αλεξόπουλος( 76΄Τρικαμηνάς), Μάναλης, Μούτσας( 84΄ Τουλουβασίλης), Σιδηρόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply