Connect with us

7ος Όμιλος

Περίπατο ο Πανιώνιος, 3-0 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Published

on

Την πιο άνετη νίκη της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος σήμερα στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας. Οι κυανέρυθροι ήταν σαφέστατα ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, δεν άφησαν το παραμικρό δικαίωμα στους φιλοξενούμενους, σημείωσαν τρία τέρματα και είχαν πολλές ευκαιρίες για να αυξήσουν περισσότερο το σκορ.

Πλέον, ο Ιστορικός έχει 24 βαθμούς, μετά από 11 αγωνιστικές και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου μπήκε με… φουλ τις μηχανές στο παιχνίδι και πίεζε συνεχώς για να βρει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα.

Πίσπας, Λιούμης και Διονέλλης έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως στο 15′ ο Δρίτσας δεν αστόχησε. Ο Πίσπας έδωσε ωραία στον ακραίο επιθετικό του Ιστορικού, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τριανταφυλλάκη.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να κλειδώσει από νωρίς τη νίκη. Στο 27′ η ο Διονέλλης πέρασε όποιον βρήκε, έκανε και το σουτ, χωρίς να βρει όμως στόχο. Στο 29′ ο Κοντοές με προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από αριστερό δοκάρι, ενώ στο 33′ το ωραίο σουτ του Γκίνο σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Ιεράπετρας.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο 35′. Ο Δρίτσας πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή, εκεί όπου ο Λιούμης με προβολή έκανε δύο τα κυανέρυθρα τέρματα.

Στο 40΄ Πίσπας και Λιούμης έπαιξαν πολύ όμορφα το “ένα-δύο” ο πρώτος βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Oι κυανέρυθροι μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στην “επανάληψη” και στο 47′ έκαναν τρία τα τέρματα τους. Ο Αργυρίου από τα δεξιά πέρασε τους πάντες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Λιούμη, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-0.

Στο 62′ ο Μπρέγκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε, με τον Τριανταφυλλάκη να διώχνει και στο επόμενο λεπτό ξανά ο τερματοφύλακας της Ιεράπετρας είπε “όχι” σε δυνατό σουτ του Πίσπα μέσα από την περιοχή.

Ο Ιστορικός έχασε κι άλλες ευκαιρίες έως το φινάλε, δεν μπήκε άλλο γκολ όμως, με το τελικό σκορ να είναι 3-0 για τον Πανιώνιο.

Καρέ-καρέ οι φάσεις του αγώνα

Α’ Ημίχρονο

7’ Ωραία προσπάθεια του Αργυρίου, ο οποίος μπερδεύεται και δεν σουτάρει και στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Λιούμη καταλήγει άουτ.

9’ Σουτ του Δρίτσα μέσα από την περιοχή της Αναγέννηση Ιεράπετρας η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

 

12’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ατομική προσπάθεια του Πίσπα περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του πασάρει στον Λιούμη, ο οποίος αστοχεί από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

13’ Ο Αργυρίου πασάρει στον Διονέλλη, ο οποίος σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

15’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος ανοίγει το σκορ. Ο Πίσπας βρίσκει υπέροχα τον Σάκη Δρίτσα, ο οποίος μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης Ιεράπετρας πλασάρει εύστοχα τον Τριανταφυλλάκη, ανοίγοντας το σκορ για τον Ιστορικό.

22’Εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Πίσπα, πάνω από τα δοκάρια του Τριανταφυλλάκη.

25’ Πρωτή καλή ευκαιρία για την φιλοξενούμενη Αναγέννηση Ιεράπετρας. Σουτ του Μερκούρη απέκρουσε σε κόρνερ στην γωνιά του, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Καπούταγλης.

28’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο να κάνει το 2-0. Σέντρα του Αργυρίου προβολή από τον Κοντοέ, λίγο έξω από το δοκάρι του Τριανταφυλλάκη.

29΄ Σουτ του Διονέλλη μετά από κούρσα, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Τριανταφυλλάκη. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο.

33’ Δοκάρια για τον Πανιώνιο. Ο Γκίνο έπιασε το δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής της Αναγέννησης Ιεράπετρας με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Τριανταφυλλάκη.

 

35’ Σουτ του Διονέλλη η μπάλα καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Τριανταφυλλάκη.

36’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος διπλασιάζει τα τέρματα του. Ο Δρίτσας μπήκε στην περιοχή της Αναγέννησης Ιεράπετρας και παρά το γεγονός ότι γλίστρησε πάσαρε στον Λιούμη, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0 για τον Ιστορικό.

40’ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο να σημειώσει το 3-0. Πίσπας και Λιούμης συνεργάστηκαν άψογα, ωστόσο το πλασέ του τελευταίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια της κρητικής ομάδας.

Β’ Ημίχρονο

48’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος σημείωσε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου το 3-0. Εκπληκτική ενέργεια του Αγγέλου Αργυρίου, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον Θανάση Λιούμη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να διαμορφώσει το 3-0 για τον Ιστορικό.

60’ Σέντρα του Διονέλλη μετά από συνεργασία με τον Αργυρίου, δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά ο Μούντριχας με την μπάλα να καταλήγει αόυτ.

62’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου, με τον Τριανταφυλλάκη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

63’ Μετά από σύγχυση στα καρέ της Αναγέννησης Ιεράπετρας, ο Πίσπας πιάνει το σουτ με τον Τριανταφυλλάκη να διώχνει σωτήρια.

 

67’ Σουτ του Λεωνίδα Μούντριχα πάνω από τα δοκάρια του Τριανταφυλλάκη.

73’ Ωραία συνεργασία των παικτών του Πανιωνίου, με την μπάλα να καταλήγει στον Σταμάτη, ωστόσο το σουτ του τελευταίου κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Τριανταφυλλάκη.

81′ Σουτ του Λιούμη, η μπάλα άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Διονέλλης (65′ Λάμψιας), Ζούλιας (58′ Μίχος), Γκαλίτσιος, Κοντοές, Γκίνο (58′ Μούντιχας), Δρίτσας, Πίσπας (70′ Σταμάτης), Αργυρίου, Λιούμης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Τριανταφυλλάκης, Πρινιανάκης, Χατζάκης, Ζαμπετάκης, Κούσης, Brute, Μερκούρης, Πυθαρούλης, Clemensia, Γκάμπας, Γουργιώτης.

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr

Advertisement