Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Περαμαϊκός: “Συγχαρητήρια σε προπονητή και παίκτες, αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας”

Published

on

Από το ΔΣ του Περαμαϊκού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους παίκτες και τον προπονητή Αχιλλέα Ανδριαννάκη για την φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα.
Η αγωνιστική χρονιά μόνο ως απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί για εμάς, συνυπολογίζοντας ότι τρία χρόνια πριν ο Περαμαϊκός αγωνιζόταν στην Γ κατηγορία Πειραιά.
Σε αυτά τα τρία χρόνια λοιπόν μετράμε δύο ανόδους, επαναφέραμε τον Περαμαϊκό στις πρώτες θέσεις της Α Κατηγορίας και ολοκληρώνουμε μια αγωνιστική σεζόν με την ομάδα να βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική.
Όπως δεσμευτήκαμε ότι ο Περαμαϊκός θα πρωταγωνιστεί, δηλώνουμε με σιγουριά ότι το ιστορικό μας σωματείο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α Κατηγορία και τα επόμενα χρόνια.
Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμία προσωπική διαφορά με οποιοδήποτε παράγοντα άλλης ομάδας ή κάποια έχθρα με άλλο σωματείο. Το πάθος και η αγάπη μας για τον Περαμαϊκό είναι σε τέτοιο βαθμό μεγάλο που πολλές φορές μας παρασύρει.
Σημαντικό μερίδιο απο την φετινή επιτυχία αλλά και της γενικής εικόνας που έχουμε ως ομάδα ανήκει στον Αχιλλέα Ανδριαννάκη. Ο Αχιλλέας είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος στον Περαμαϊκό, καλύπτοντας τόσο τη θέση του προπονητή όσο και του γυμναστή των παικτών και φέτος μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Μανώλη Θωμόπουλο, συνέβαλαν τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα στα μπαράζ και στους “8” του Κυπέλλου.
Ευχαριστούμε επίσης τους φιλάθλους του συλλόγου που επέστρεψαν στις εξέδρες και ενίσχυσαν την ομάδα με την παρουσία τους αλλά και τους χορηγούς μας που βοήθησαν ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της χρονιάς.
Μετά το τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στον ΑΣ Ποντίων θα ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός για την επόμενη.
Μετά τιμής,
Το ΔΣ του ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ”.