Connect with us

slideshow

Περαμαϊκός – Φαληρικός 3-3

Published

on

Παιχνίδι « γκραν γκινιόλ» έγινε στα τελευταία λεπτά στο Πέραμα όπου ο Περαμαϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με τον Φαληρικό.
Οι γηπεδούχοι στο 33 ‘ έχασαν πέναλτι με τον Μαυράκη( δοκάρι) . Προηγήθηκαν στο 41’με τον Δεμερτζή . Ο Μαλλιαρός στο 47΄ισοφάρισε , για να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους « πράσινους» ο Μαυράκης στο 62’.
Ο Φαληρικός παρόλο ότι έμεινε με δέκα στο 80’ λόγω αποβολής του Καραμάνογλου ( με αγκωνιά χτύπησε στο στήθος αντίπαλο), ισοφάρισε στο 86’ με τον Κουρούνη .
Το φινάλε επιφύλαξε σημαντικές συγκινήσεις. Στο 91’ ο Φωτεινάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Περαμαϊκό με πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Κιουράνη. Όμως ο τελευταίος « πήρε το αίμα του πίσω» στο 92’ με πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Φραγκόπουλου Μ.
Ικανοποιητική η διαιτησία της Λαμπαδαρίου
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Τζιώτης, Φλέγγας, Μπάκας( 22’ λ.τρ. Δεμερτζής) , Φανής Μανουλίδης, Παπακαλοδούκας Π.( 90’ Κοσολάποβ), Σκαρτάδος, Κωνσταντίνου( 70’ Διακάκης) , Φωτεινάκης, Μαυράκης
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σταυράκογλου Α, Κατωπόδης, Κασφίκης( 76’ Σαραγάς) Φραγκόπουλος Π.( 24’ λ.τρ. Λέντι) Κιουράνης, Κουρούνης Μεγαλοοικονόμου , Μαλλιαρός( 65’ Καραμάνογλου) Φραγκόπουλος Μ. Μπαρλής , Κουτσουναμέντος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply