Connect with us

slideshow

Περιστέρι: Έκλεισε Χρόνη

Published

on

Με τα χρώματα του ΑΟ Περιστερίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Χρόνης, ο οποίος είχε αποδεσμευτεί πριν από λίγες εβδομάδες από τη Νέα Ιωνία. Με αυτή την προσθήκη, ο Όμιλος ενισχύεται σημαντικά στην γραμμή των μετόπισθεν αφού ο δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Άλλωστε στην ομάδα των βορείων προαστίων που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια μετράει αρκετές συμμετοχές.

 

Επένδυση με Ιατρούδη

 

Συγχρόνως, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μέσου, Κώστα Ιατρούδη ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στον Άτλαντα Κυψέλης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λεκανοπεδίου γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ομίλου, οι οποίοι κατάφεραν να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.

 

Ζαφείρης: «Πρόκειται για σπουδαίες προσθήκες»

 

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την ανακοίνωση των δυο μεταγραφών, ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Στέλιος Ζαφείρης, παραχώρησε δηλώσεις όπου και τόνισε: ” « Πρόκειται για δυο σπουδαίες προσθήκες που θα βοηθήσουν το σύλλογο στο πρωταθλήματα, οποίο θα είναι πολύ δύσκολο, και εμείς κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έχει λύσεις ο Γ. Τάμπρατζης. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος και οι φίλοι της ομάδος θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται και θα την στηρίξουν αφού δεν υπάρχει βοήθεια από κανέναν άλλο φορέα». Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν κι οι υπόλοιπες μεταγραφές, ενώ το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο με την ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα αναβλήθηκε.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply