Connect with us

slideshow

Περιστέρι: Κράτησε κορμό και ενισχύθηκε…

Published

on

Ο Α.Ο. Περιστερίου συνεχίζοντας την πετυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών που τον έφερε την φετινή χρονιά να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία πραγματοποιεί και τους φετινούς του στόχους που δεν είναι άλλοι από μία καλή και αξιοπρεπή παρουσία σ’ αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν με τον προπονητή Γιάννη Τάμπρατζη , η διοίκηση φρόντισε και ανανέωσε την συνεργασία της με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδος τα τελευταία χρόνια .

Αφού ανανέωσε με τους Παναγιώτη Πλέστη, τον Συράκο , τον Τικταμπανίδη, συμφώνησε και με τους Βασίλογλου , Χρήστο Πλέστη , Διονύση Μπέλλη, Βασίλη Μήλιο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας προερχόμενοι από τις ακαδημίες του συλλόγου με μεγάλο ταλέντο και βασικοί πρωταγωνιστές των επιτυχιών του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ τα τελευταία χρόνια.

Μετά την συμφωνία με τους άνω ποδοσφαιριστές η διοίκηση προχώρησε σε δύο μεταγραφές που αναμένεται να ισχυροποιήσουν σε μεγάλο βαθμό τον σύλλογο . Απέκτησε τον Γεράσιμο Παναγάκη αριστερό μπάκ χαφ, επαγγελματία από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καθώς επίσης και τον Φώτη Σαμπράκο σέντερ φορ από τον ΦΩΣΤΗΡΑ . Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί εκτός του ΦΩΣΤΗΡΑ σε ΚΟΡΙΝΘΟ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Εκτός των δύο σημαντικών μεταγραφών η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές και είναι ζήτημα ημερών να κλείσει το ρόστερ αφού απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Έτσι αναμένεται και φέτος ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ να παρουσιάσει ένα νεανικό με πολύ ταλέντο και πάθος, για διάκριση σύνολο.

Μετά από όλα αυτά το μόνο που απομένει είναι η στήριξη της ομάδος από τους φιλάθλους της, αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, και να είναι σίγουροι ότι η ανταπόδοση σε θέαμα από τους ποδοσφαιριστές θα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό .

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδος στην Τσαλαβούτα όπου ο τεχνικός Γιάννης Τάμπρατζης και οι συνεργάτες του θα αναλύσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

 Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply