Connect with us

slideshow

Περιστέρι: Πήρε Μάντζιο

Published

on

Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε το Περιστέρι ενισχύοντας περισσότερο το δυναμικό του. Συγκεκριμένα, με τα χρώματα του Ομίλου θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Βασίλης Μάντζιος . Ο ποδοσφαιριστής είναι 21 χρονών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικός και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Αιολικό και Εθνικό Πειραιά.

 

Μπαρούσης: «Επενδύουμε σε νέα παιδιά»

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Μπαρούσης παραχώρησε δηλώσεις όπου και τόνισε:« Η φιλοσοφία μας είναι να επενδύουμε σε νέα παιδιά που παράλληλα έχουν και μεγάλο ταλέντο και το ξεδιπλώνουν στο γήπεδο με τις οδηγίες του Γιάννη Τάμπρατζη. Είναι μια πετυχημένη συνταγή αφού ομολογουμένως κάθε χρόνο παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνουμε τους στόχους μας και αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και φέτος».

 

Από εκεί και πέρα, ο Όμιλος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών και εντός των ημερών η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει κλείσει. Παράλληλα, η ομάδα των δυτικών προαστίων στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει συνάψει με σύλλογο ανώτερης κατηγορίας θα επιδιώξει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού δυο Ιταλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προσδώσουν ποιότητα στο συγκρότημα του Γιάννη Τάμπρατζη.

 

Φιλικών συνέχεια

 

Από εκεί και πέρα για το σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί δυο φιλικές αναμετρήσεις. Το Σάββατο το Περιστερί θα αντιμετωπίσει στις 18.00 στο γήπεδο του Ηφαίστου την ομώνυμη ομάδα ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα στο γήπεδο των Σπατών οι παίκτες του Γιάννη Τάμπρατζη θα κοντραριστούν με τον Αήττητο

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply