Connect with us

slideshow

Περιστέρι: Τετάρτη η επίσημη “πρώτη”

Published

on

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρώτη του αύριο (σήμερα) Τετάρτη 18-9-13 στο προπονητήριο του, στην Τσαλαβούτα με την τέλεση του Αγιασμού και παρουσία όλων των αθλητών του συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ διαθέτει ακαδημία που αριθμεί σχεδόν 200 παιδιά και γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά αφού μέσα απ’ αυτήν έχουν αναδειχθεί ποδοσφαιριστές που παίζουν στην πρώτη ομάδα αλλά και έχουν δοθεί και στον Ατρόμητο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Γιάννης Τάμπραντζης και οι ποδοσφαιριστές άφησαν πίσω τους το άτυχο αποτέλεσμα του Κυπέλλου με την Θύελλα Ραφήνας αφού κατά γενική ομολογία όσων βρίσκονταν στο γήπεδο το αποτέλεσμα αδικεί σαφώς την ομάδα του Περιστερίου και έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο δύσκολο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Αιγάλεω.

Στα πλαίσια αυτού του παιχνιδιού έγινε σύσκεψη με τους υπεύθυνους των σωματείων, την αστυνομική διεύθυνση, και την ασφάλεια όπου απαγορεύθηκε η μετακίνηση των φιλάθλων του Αιγάλεω στο Περιστέρι. Η σειρά των μέτρων θα δοθεί στην δημοσιότητα την Παρασκευή μετά την ενημέρωση από την Αστυνομία. Πάντως είναι σίγουρο ότι οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται εισιτήρια μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply