Connect with us

slideshow

Πεύκη: Σκέψεις για Παπαζούδη-Γιαννουλάκη

Η διοίκηση των «μπλε» έχει βάλει ψηλά στη λίστα τους δυο αμυντικούς!

Published

on

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

Πρόκειται για ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα προκειμένου η Πεύκη να ανέβει επίπεδο. Άλλωστε το γεγονός ότι ο σύλλογος των βορείων προαστίων μετράει τα τελευταία χρόνια συνεχόμενες ανόδους δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται από τον Παναγιώτη Μονεβασιώτη και τους συνεργάτες του μόνο τυχαία δεν είναι. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του σωματείου φαίνεται ότι και τη φετινή χρονιά σκοπεύουν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη αφού τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επαφές με παίκτες οι οποίοι σε περίπτωση που αποκτηθούν θα κάνουν τη διαφορά. Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν η Πεύκη να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Απόστολο Παπαζούδη και Νίκο Γιαννουλάκη αφού οι δυο πλευρές έχουν κάνει συζητήσεις μέσα σε καλό κλίμα και εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαριστούν αμφότερες οι περιπτώσεις.

Πλούσιο το «παλμαρέ» του Παπαζούδη

Ο Παπαζούδης έχει επιδείξει σπουδαία επαγγελματική καριέρα μέχρι στιγμής αφού έχει περάσει από αρκετές ομάδες, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, έχοντας πραγματοποιήσει γεμάτες σεζόν σε οποιοδήποτε σύλλογο και αν αγωνίστηκε. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αμυντικός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ηρακλή, Πανσεραϊκό, Πολύκαστρο, Θερμαϊκό, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό, Αναγέννηση Επανομής ενώ πέρυσι άνηκε στο δυναμικό του Φωκικού. Να σημειωθεί επίσης, ότι την περίοδο που αγωνίστηκε στον Ιωνικό ο Παπαζούδης παρά τα 23 του χρόνια ήταν αρχηγός των Νικαιωτών. Το… βιογραφικό του Καβαλιώτη άσου δείχνει πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην οπισθοφυλακή καθώς διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία.

Παραστάσεις από Κύπρο ο Γιαννουλάκης

Ο Γιαννουλάκης είναι 22 χρονών, μπορεί να καλύψει θέση στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής και ανήκει σε ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής της Κύπρου. Μάλιστα, ο νεαρός άσος έχει περάσει πριν από δυο χρόνια και από την Ολυμπιάδα Κερατσινίου πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις στον 9ο όμιλο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply