Connect with us

slideshow

“Πλάκωσε” στο ξύλο τον βοηθό..Αστέρας Κερατσινίου- Σπίθα 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση του Αστέρα Κερατσινίου με την Σπίθα( 1-1)

Οι -τυπικά- γηπεδούχοι( το παιχνίδι έγινε στο Μοσχάτο) προηγήθηκαν στο 79′ με πέναλτι του Νικολακάκου( χέρι Κατίκογλου) για να ισοφαρίσουν οι Νικαιώτες στο 84′ με τον Καφανταρίδη .

Η Σπίθα είχε δοκάρι στο 62′ με τον Ίντρις αλλά ο Αστέρας έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 76′ με τον Ξυπολιά και τον Μουμτζόγλου 88′ όπου ο γκολκίπερ Δερβίσης ενήργησε σωτήρια.

Στο 84′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μόλακας. Όπως όμως γράφτηκε στο Φ.Α. ,στη συνέχεια απείλησε τον βοηθό Γιαννίκο. Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση του τελευταίου από το γήπεδο ο παίκτης της Σπίθας που τον περίμενε, επιτέθηκε και κτύπησε τον Γιαννίκο που αισθανόταν ζαλάδες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο.

Σε δήλωση του αργότερα, ο Φίλιππος Μόλακας αναγνώρισε το λάθος του . «Θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγνώμη από τον βοηθό . Τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα . Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μόλις μου είπαν τι γράφτηκε στο Φύλλο αγώνα θόλωσα και γι’ αυτό ενήργησα έτσι. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την πράξη μου. Ζητώ συγνώμη και πάλι»

Σωστός ο διαιτητής Αναστασίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σαρόγλου, Τσέγκας, Χριστοδούλου, Βασιλικός( 58′ Ξυπολιάς, 90′ Χριστοδούλου) , Γκέζο, Βουμβουλάκης, Αμανατίδης , Μαρκαντώνης, Μουμτζόγλου, Νικολακάκος, Περεντής.

ΣΠΙΘΑ: Δερβίσης, Κατίκογλου, Νόκες, , Μόλακας, Κωνσταντάκης, Θεοχαρίδης, Θεοδώρου, Σπυράκης, Βούλγαρης( 66′ Μπορμπότης), Ζώρζος( 46′ Ίντρις ) , Καφανταρίδης

 Αντώνης Δαρζέντας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply