Connect with us

4ος Όμιλος

Πλήγμα με Φαμπίνιο

Published

on

Ασχημα είναι τα μαντάτα για τον τραυματισμό του Φαμπίνιο, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας, όπου ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-1. Η μαγνητική που έκανε ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, έδειξε ότι θα πρέπει να μπεί στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, θα λείψει για 1.5 έως 2 μήνες. Ο Φαμπίνιο θα χειρουργηθεί την Πέμπτη (10/12) απο τον γιατρό του ΟΦΗ, χειρούργο-ορθοπεδικό Γιώργο Στεφανουδάκη.
Σύμφωνα με τον κ. Στεφανουδάκη, ο Φαμπίνιο έχει υποστεί « εξάρθρωση και μετατόπιση της κλείδας. Στην επέμβαση θα γίνει συνδεμοπλαστική της κλείδας. Η εκτίμηση είναι ότι σε 1.5 με 2 μήνες θα είναι ξανά στη διάθεση της ομάδας».
Να σημειωθεί ότι τραυματίας απο τη Ραφήνα επέστρεψε και ο Μπάμπης Δαμιανάκης, ο οποίος έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο μετατάρσιο. Το αποτέλεσμα της μαγνητικής αναμένεται την Τρίτη (8/12) απο το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επιστροφές είχε η προπόνηση του ΟΦΗ, την Δευτέρα (7/12). Ραπτάκης, Φραγκουλάκης και Πατινώτης ακολούθησαν το πρόγραμμα . Ο ΟΦΗ θα προπονηθεί και την Τρίτη (8/12) το πρωί (11 π.μ.) και αμέσως μετά ο Νίκος Γκουλής θα επιλέξει την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/12) με τον ΠΑΟΚρουσώνα, για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.