Connect with us

slideshow

Πλήγωσε τον κόσμο της – Πρώτη ήττα και αποκλεισμός “σοκ” για την ΑΕΚ!

Published

on

Να φύγει και να μην ξανάρθει το 2013 για την ΑΕΚ. Η χρονιά που υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ολοκληρώθηκε με τραγική εμφάνιση και αποκλεισμό στο κύπελλο της Γ΄Εθνικής. Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 2-0, στην παράταση, των “κιτρινόμαυρων” στο Καυταντζόγλειο και πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση.

Μπροστά σε 3.500 φίλους της που βρέθηκαν στο Καυταντζόγλειο,η ΑΕΚ πραγματοποίησε με διαφορά την χειρότερη της εμφάνιση την φετινή σεζόν και γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα, η οποία έφερε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

 

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Ευόσμο έδειχνε πιο ορεξάτη και πιο διψασμένη με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ. Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και όλα κρίθηκαν στην παράταση και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο αυτής. Ο Κρυστάλλης μετά από πάσα του Λαζαρίδη άνοιξε το σκορ για τον Αγροτικό Αστέρα στο 106΄και τρία λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σε κενή εστία σφράγισε την ιστορική πρόκριση της ομάδας του.

 

Στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ομάδα του Ευόσμου ο Γεωργιάδης, ωστόσο ούτε με παίκτη περισσότερο κατάφερε η ΑΕΚ να επιστρέψει στο ματς.

 

Αγροτικός Αστέρας (Δηλμπέρης): Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (Κρυστάλης 74′), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (Παπαδόπουλος 59′), Αθανασιάδης (Κουκουλάκης 46′), Βελίδης, Λαζαρίδης.

 

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (Τσεβάς 80′), Ντακόλ (Αργυρίου 46′), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply